Vákuumtechnológiás emelők

A szakember munkája során számtalanszor kénytelen terheket emelni és/vagy cipelni. Néha gyorsabb is a kézi erőt alkalmazni vagy segítséget hívni, amikor az alapanyagot vagy a kész terméket áthelyeznénk, de nem mindegy, mennyire terheljük a derekunkat és a szabad kolléga sincs mindig a közelben. Emelni és mozgatni viszont muszáj.

Az Eurotech eT-Lift vákuumos emelői lehetővé teszik, hogy ezeket a feladatokat saját fizikai erőnk használata nélkül végezzük el. Az ilyen emelők egyszerűsítik a munkát bárhol, ahol a rakományt vagy alapanyagot gyorsan és megbízhatóan kell emelni, áthelyezni, elforgatni, egymásra rakni vagy szállítani. A gyártó által felhasznált anyagok és a megbízható technológia biztosítja a minimális karbantartást és az alacsony kopást. 

Az Eurotech csőemelők kiemelkednek vetélytársaik közül hosszú élettartamukkal, nagy megbízhatóságukkal és magas biztonsági színvonalukkal.

De nézzük, pontosan milyen termékeket kínál az Eurotech:


ET-Lift-mini

Az eT-Lift-mini egy kicsi és kompakt emelő, melynek egykezes működtetésével is megmozgatható maximum 60 kg. Így alkalmas kisebb terhek, például forgácslap, karton doboz stb. emelésére, legfeljebb 600x400 mm vagy 500x500 mm-es méretig. A vákuumot egy szivattyú generálja. 

Ezt az emelőt a hozzá kapcsolható szerszámok és rögzítőelemek teszik univerzális használatra szánt eszközzé, mellyel sok időt és fáradtságot takaríthat meg a felhasználó. Leginkább a gyakran ismétlődő munkafolyamatokhoz ajánlott.


ET-Lift-eco

Az eT-Lift-eco-val már 30 és 250 kg közötti terheket emelhetünk. Az eszköz a kisebb kartonoktól a nagyobb dobozok emelésére is alkalmas, pl. zsákok, vödrök, dobozok mozgatása sem jelent neki problémát. A működtető fogantyú a készülék közelében helyezkedik el. 

Ám ha igazán nagyméretű terheket kell kezelnünk, ajánlatos az eT-Lift-flexi-t használni. Ez már egy hosszabb működtető fogantyúval rendelkezik, amely ebben az esetben nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt a kezelőnek.


ET-Lift-flexi

Az eszköz lehetővé teszi a rakományok felemelését a nagyobb magasságokból, tehát polcokról is.  Az eT-Lift-flexi laposabb formájú anyagok, például forgácslemezek, gipszkartonok stb. emelésére is alkalmas, legfeljebb 1500x3000 mm vagy 2100x2800 mm-ig. A minősített szállítási kapacitás ennél is 30 és 250 kg közötti. 


ET-Lift-flexi

További információk: www.euro-tech-vacuum.de


Tetszett a cikk?