Rögzít és támaszt

A BESSEY mennyezet- és szerkezettámasztó rögzít és támaszt a szárazépítésnél. Az AV2 kicsi, praktikus – egyszerűen nélkülözhetetlen parketta, laminált rétegek és lemezek lerakásánál.

ST MENNYEZET- ÉS SZERKEZETTÁMASZTÓK
„Pluszkéz” a biztonságos egyemberes szereléshez!

A BESSEY megoldást kínál a különböző építőanyagok mennyezethez való rögzítéséhez is. A rugalmas és egyidejűleg stabil mennyezet- és szerkezettámasztó a biztonságos „egyemberes szerelés”-hez nyújt „extra” kezet a szárazépítés során. A stabil és egyidejűleg rugalmas mennyezet- és szerkezettámasztó konstrukció lehetővé teszi a különféle építési anyagok mint gipszkarton, deszkák, panelek, tetőlécek vagy fémszalagok megtartását.

Vékony fóliákat is gyorsan, komplikációmentesen és biztosan lehet rögzíteni porvédő falakhoz. Emellett a BESSEY legnagyobb kivitelű támasztója 2,90 m-ig nyújtható. A 8,5x 6,5 cm nagyságú támasztófelület -45°-tól +45°-ig dönthető. Ezáltal ferde felületeknél is alkalmazható.

A gumírozott érintkezési felületek biztosítják érzékeny felületek esetében is a maximális terhelhetőséget. A BESSEY rendkívül stabil mennyezetés szerkezettámasztója speciális fémcső-konstrukciójának köszönhetően max. 60 kg-ig terhelhető. A belső cső akaratlan becsúszását egy reteszeléssel ellátott kioldógomb akadályozza meg.

AV2 HÉZAGOLÓ
Egyszerű és hatékony

A BESSEY AV2 hézagolója tökéletesen alkalmas laminált és készparketta lerakásához. Ezzel a forradalmi segédeszközzel a szakmában járatlanok is problémamentesen elvégezhetik a lerakást. Az ékkel és kockával végzett munka már a múlté.

A padlóburkolók terén hatalmas a választék mint pl. fa- és parafa parketta, laminált padló vagy szalagparketta az aktuális divat szerint.

Ezeknek a jelenleg kedvelt padlóburkolóknak a még egyszerűbb és hatékonyabb lerakása érdekében a BESSEY speciális szorítókat fejlesztett ki – például a PVA hézagolót vagy az SVH parkettázó- és szorítórendszert. Ezzel a BESSEY ezen a téren is abszolút irányadóvá vált.

Legatorok Kft.
1103 Budapest, Petrőczy u. 18.
Tel.: (06-1) 260-5800; (06-20) 828-2360
Fax: (06-1) 260-5750
E-mail: legatorok@legatorok.hu
www.legatorok.hu


Kapcsolódó dokumentum:


mennyezet-es-szerkezettamasztok-hezagolok-a-bessey-tol-rogzit-es-tamaszt


Tetszett a cikk?