Egy gombnyomásra: LeitzXpress

A gombnyomással elérhető szolgáltatás koncepcióját fejleszti a Leitz, amely a LeitzXPress nevet viseli. A szerszámgyártó ismét megmutatja találékonyságát az olyan új technológiák és koncepciók tekintetében, amelyeket korábban még nem használtak, és amelyek az ügyfelek és a felhasználók számára valódi hozzáadott értéket biztosítanak. A Leitz Service fő célja, hogy a szerszámok minden esetben olyanok legyenek, ha elhagyják a szervizközpontokat, mint az újak.

Csak a képzett Leitz alkalmazottai kezelik az eszközök szállítását, és biztosítják, hogy a megfelelő eszköz a megfelelő mennyiségben és minőségben elérhető legyen a megfelelő időben és a megfelelő helyen.

A LeitzXPress alapgondolata az, hogy mindig vannak helyzetek a Leitz-ügyfelek mindennapi életében, ahol nagyon különleges feladatokkal szembesülnek, amelyeket csak szakemberrel lehet megbeszélni.

Legyen rövid távú élesítés vagy a folyamat optimalizálásával kapcsolatos kérdések, a LeitzXPress szolgáltatás kezdeményezésével az ügyfelek olyan folyamatot indítanak el, amelynek végén a felelős kapcsolattartó tanácsadó hozza létre a közvetlen kapcsolatot. Az ügyfél személyes hívást kap, és közvetlenül megbeszélheti a problémát, vagy kezdeményezheti a Leitz-munkatárs helyszíni látogatását. Ez a fajta megbízhatóság és az ügyfélszolgálat egyedülálló az iparágban.

A Leitznél Németországban már 2017 óta használják nagy megelégedettséggel a szolgáltatásközpontok rendszeres tanúsítását.A cél az, hogy világszerte biztosítsák a minőségi szolgáltatást, a szabványosított, költséghatékony folyamatok és munkafolyamatok betartását, valamint a munkahelyi biztonságot és a fenntarthatóságot, valamint a környezetvédelmet.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36-23/521-900
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


egy-gombnyomasra-leitzxpress


Tetszett a cikk?