Rendhagyó évzáró akció az Anestnél!

Három olyan faipari gépre adnak év végéig 20% kedvezményt, mely alapdarabja lehet bármely modern üzemnek. Az időzítés nem véletlen, hiszen most vehető igénybe a társasági adótörvény beruházásokkal kapcsolatos, kifejezetten kisvállalkozásokra szabott adókedvezménye.

LÁSSUK, MIT AJÁNL SZAKÉRTŐI CSAPATUK!

1. STARTECH 27 SOROZATFÚRÓ GÉP

Az SCM sorozatfúró gép egyaránt nélkülözhetetlen a kis szériás egyedi bútorgyártásban dolgozó műhelyek és a sorozatgyártásban dolgozó faipari üzemek számára.

Nagy pontossággal oldja meg a fúrási feladatokat. A gép átgondolt kialakítása biztosítja, hogy a nagy méretű alkatrészek lap- és élfuratait is könnyedén elkészítsük. Az öntvényasztal és az acélváz garancia a hosszú távú megbízható működésre. Minden SCM gép sorfúrófejének háza ún. egytömbű aluöntvény, amely jelentősen pontosabb, tartósabb, mint a szegmensekből összeállított fúrósor. Rendkívül gyors szerszám- és gépbeállítási lehetőség.

2. NOVA SI 300 LAPSZABÁSZGÉP

Az SCM SI 300 Nova, CE-normás lapszabászgép 3200 mm-es szánszerkezettel rendelkezik, amelynek futáspontosságára az SCM 10 év gyári garanciát ad!

A gépre 300-as főlap szerelhető és ezen kívül rendelkezik önálló elővágó egységgel is. A méretállítások manuálisak. A főlapot egy 5 kW-os motor hajtja meg, míg az elővágót pedig egy külön motor 0,75 kW teljesítménnyel. A fűrészműház egy zárt struktúrájú öntvény, melynek torziós merevsége és vibrációmentessége biztosítja a fűrészlapok precíz beállíthatóságát és biztos futását.

3. OLIMPIC K560 ÉLZÁRÓ AUTOMATA

Kompakt és termelékeny élzáró gép, amelyet folyamatos üzemre, komolyabb terhelésre terveztek.

A 18 m/perces előtolás, a magas felszereltség ideálissá teszi az élzárót a tökéletes és gyors élzárásra nagyobb termelékenységi igények esetén. Az élzáró gép alkalmas tekercsben, illetve szálban darabonként szállított élanyagok felvitelére. Ragasztóanyag-tartály gyors felfűtéssel.

A fűtés beállítása digitális termosztáttal történik. A fűtőegység automatikusan az előfűtés hőmérsékletére kapcsol vissza, ha a gépbe huzamosabb ideig nem teszünk munkadarabot. A gép bázisát a nagyon robusztus egytömbű hegesztett gépváz adja, amely a vibrációmentes megmunkálás alapja. Az egyesített vezérlőpanel biztonságos és egyszerű gépbeállítást tesz lehetővé, az NC-vezérlésnek köszönhetően.

Árajánlatért, bővebb információért a www.anest.hu-t érdemes böngészni!


Kapcsolódó dokumentum:


rendhagyo-evzaro-akcio-az-anestnel


Tetszett a cikk?