Újdonságok a szárításban

A JG-MAX BT. FORGALMAZZA AZ INCOMAC SZÁRÍTÓIT. MIT KÍNÁL A HAZAI KÉPVISELET?

Légkeveréses konvekciós és kondenzációs szárítókamrákat, amelyek leginkább fűrészáruk szárítására alkalmasak, de a szükséges hőkezelést, csírátlanítást is elvégzik. Ezen kívül tűzifa szárítására, valamint faanyagok, pl. raklapok csírátlanítására alkalmas hőkezelő kamrák, gépészetek telepítését is vállalják.

Ez utóbbinál olyan, gázzal fűthető kamrák is vannak (TAG kamrák), amelyek saját gázégő fejjel vannak ellátva, így a működésükhöz nincs szükség semmilyen kazánra, hőtermelő berendezésre. Még kéményelvezetést sem igényel, mert minden hulladék hőt felhasznál.

EGY FIGYELEMRE MÉLTÓ ESET AZ INCOMAC NAPRAKÉSZ TECHNOLÓGIÁI KAPCSÁN

Bencses Gábor ügy vezető elmondta, hogy egy partnerük minap azzal kereste meg a JG-MAX Bt. ügyfélszolgálatát, hogy egy korábban náluk vásárolt szárítóberendezésben rendellenességet tapasztalt. A felvázolt helyzetet a cég munkatársai azonnal továbbították Olaszországba, ahol az állandó ügyeletet teljesítő egyik kolléga máris egy ún. távkapcsolaton keresztüli belépéshez engedélyt kérve belépett a vevő számítógépébe.

Mivel minden szárítóberendezés egy számítógép-vezérelt irányítással van ellátva, így az olasz szervizes máris fel tudta mérni a helyzetet és látta, hogy egy relé okozta a fennakadást. A helyben beszerezhető és házilag kicserélhető alkatrésszel szinte azonnal indulhatott tovább a szárítás. Ez az eset is jól példázza, hogy a mai technikai eszközök legújabb tudását alkalmazva, milyen gördülékennyé tudjuk tenni a mindennapi munkát.

MIT LEHET TUDNI A GYÁRTÓRÓL?

Az Incomac mára 5 kontinensen, 50 országban van jelen és 10.000 darab feletti beüzemelt berendezéssel büszkélkedhet. Mindezt persze folyamatos kutatások eredményei kísérik, melyek tervszerű gyártással, és a legmodernebb számítógép-vezérlésű gépészettel párosulnak. Minden egyedileg gyártott kamra tesztelt és szigorúan ellenőrzött, így a vevő számára minimálisra csökkenthetők a problémák.

A szárítókamrák szerkezetei alumínium és rozsdamentes acélból készülnek, így biztosítva a berendezések hosszú korróziómentes élettartamát. A kiváló szigetelésről poliuretán vagy ásványgyapot szendvicspanelek gondoskodnak. A kamrák különböző méretei a vevői igényekhez igazodva 5–200 m3 fűrészáru szárítását teszik lehetővé, illetve a raklapszárító berendezések akár 2500 db raklap egyidejű hőkezelésére is alkalmasak.

JG-MAX BT.
H-6500 Baja, Grassalkovich u. 3.
Tel.: +36-79/427-348
Mobil: +36-70/537-5387
E-mail: info@jgmax.hu
www.jgmax.hu


Kapcsolódó dokumentum:


technologiai-ujdonsagok-a-szaritasban


Tetszett a cikk?