SEMA lépcsőtervező szoftverek

GYORS ÉS EGYSZERŰ TERVEZÉS

A szoftver az első skicctől egészen a gyártás és szerelés folyamatáig, vagy akár az utókalkulációig vezeti a felhasználót. Könnyen elsajátítható, jól használható, abszolút szakmai alapú adatmegadással, beállítási lehetőségekkel rendelkezik.

A felmérés történhet mérőszalaggal, majd az adatok manuális megadásával, valamint 3D lézeres műszerrel is. Utóbbinál a mérési pontok importálhatók a programba, illetve – megfelelő készülék esetén – a program automatikusan meg is rajzolja azokat (pl. optimális lépcsőburkolatot szerkeszt egy betontestre).

A felhasználó könnyedén és gyorsan, akár bonyolult lépcsőformákat is megadhat, a pofafa és lépcsőfokasszisztensek hatékony segítséget nyújtanak a tervezésben. Ezeket a funkciókat természetesen a felhasználó az igényeire is alakíthatja. A lépések annyira egyszerűek, hogy a felhasználó saját elképzelése szerint alakíthatja a szerkezeti elemeket és azok kapcsolatát.

Modern, akár üveg- és rozsdamentes korlátrendszerek, egyedi korlátformák és anyagkombinációk egyaránt megvalósíthatók, tervezhetők a programmal. A tervezési folyamat alatt a lépcsőkalkulációk a háttérben zajlanak, a kiszámolt adatok optimalizálási lehetőségekkel Wordben és Excelben is átadhatók.

AKÁR TELJES FOLYAMATIRÁNYÍTÁS

A gyártási adatok kiadhatók sablonként, valósághű 1:1 nyomtatásban, vagy közvetlenül CNC-vezérelt gépekre is. Ez utóbbinál a SEMA Connectben CNC-géptől függetlenül előre meghatározhatjuk a lépcsőépítő elemek szükséges megmunkálásait, szerszámait. Az adatok és kontúrok átadása után gombnyomásra a program automatikusan létrehozza a megfelelő szerszámpályákat, így azonnal gyártható lesz az alkatrész.

VALÓSÁGHŰ LÁTVÁNY

3D-s megjelenítés a tervezés minden fázisában gombnyomásra elérhető, valamint az ügyfelek számára meggyőző, valósághű megjelenítés is készíthető – árnyékhatásokkal, tükröződéssel.

TAPASZTALT SZAKMAI HÁTTÉR

A 35 év munkája és tapasztalata alapján kijelenthető, hogy lépcsőtervezésben a cég piacvezetőnek számít. 33 országban van kirendeltségünk, a program 10 nyelven elérhető, magyarul is! Nemcsak értékesítjük a szoftvert, hanem az oktatást és a későbbi ügyfélszolgálatot is ellátjuk – ügyfeleink teljes megelégedettségéhez ez is hozzájárul.

A Construma „A” Pavilon 303 D standján szívesen várunk minden érdeklődőt egy bemutatóra.

www.sema-soft.hu 
Telefon: +36 94 540-005
Mobil: +36 30 9795-641
info@sema-soft.hu


Kapcsolódó dokumentum:


sema-lepcsotervezo-szoftverek


Tetszett a cikk?