Smirdex csiszolóanyagok

A faipari gyártásban a csiszolóanyag nélkülözhetetlen. Ugyanakkor a megbízható minőség és a sokrétű méretigény alapvető szükséglet a faipari gyártók között. Ezt az igényt igyekszik kielégíteni a Smirdex márka is – méghozzá figyelemreméltóan kedvező árak mellett. Pásztor Bálintot, a Totál Lux Kft. kereskedelmi igazgatóját kérdeztük a részletekről.

– A Smirdex név sokak számára ismeretlen a faiparban. Mit tud elmondani a gyártói háttérről?
– A Smirdex Délkelet-Európa egyik legnagyobb minőségi csiszolóanyag-gyártója. A görög cég az 1981-es kezdetek óta fokozatos elismertségre tett szert, s mára már termelésének 85%-a megy exportra, ami a világ 60 országában megtalálható. A nemrég átadott és teljesen automatizált második gyártósornak köszönhetően műszakonként 40.000 m2-re nőtt a minőségi csiszolóanyaggyártás. A gyár filozófiája a kezdetektől fogva változatlan: csak a minőség számít!

– Milyen termékek találhatók a cég faipari kínálatában?
– Papír- és vászonalapú tekercsek, ívek; rezgőcsiszolásra alkalmas gépekre való tépőzáras korongok és gyaluívek; csiszolószivacsok; csiszolótányérok; skótszivacsok stb. A végtelenített vásznak minden egyedi méretigény-szükségletet kielégítenek. Termékeink választékában a már jól ismert alumínium-oxid szemcsék mellett jelen vannak a kerámiaszemcsés, sőt, a legkeményebb felületekkel is megbirkózó cirkóniumszemcsés csiszolóanyagok is – a faipar számára szükséges teljes szemcseméret-kínálattal.


Kapcsolódó dokumentum:


mar-teljes-hazai-kinalatban-smirdex-csiszoloanyagok


Tetszett a cikk?