Elegancia a mozgásban

Létezik ideális megoldás a tökéletes fiókhoz? A megszokottól eltérő, csak az ideális vonalvezetést követő, és mégis funkciójában előremutató? Igen! Ez a Blum LEGRABOX, mely elegancia a mozgásban.

A LEGRABOX-korpuszsínnel egy teljesen új vezetősínrendszert fejlesztettek ki, mely az egyszerű dizájn és a kiváló gördülési tulajdonságok ötvözete. Már a nyitás első milliméterénél érezhető ez a mozgási komfort.

SOKOLDALÚSÁG

A LEGRABOX-program rendkívül sokoldalú, így minden lakó- és felhasználási területen alkalmazható. A fiókokat, belső fiókokat, frontkihúzású és belső kihúzású fiókokat különböző magasságokban, névleges hosszakban és terhelési osztályokkal lehet elkészíteni. A LEGRABOX teljes kihúzás és nehéz terhelés esetén is meggyőző. Még a nagyon széles és nehéz kihúzók is pihekönnyen futnak, a magas 40 és 70 kg dinamikus terhelhetőségnek köszönhetően.

MEGJELENÉS

A kívül-belül egyenes, 12.8 mm-es, hangsúlyozottan keskeny oldalfalak harmonikus megjelenést kölcsönöznek minden bútornak. Az egyes elemek optimálisan illeszkednek egymáshoz, és szép, egységes képet mutatnak.

A fióktest, anyagának köszönhetően – mely egyöntetűen ujjlenyomatálló inox, vagy matt felületű acél – különleges tapintású. Ellátható egyedi gyártói névjeggyel, azaz az ön márkanevével, mely a LEGRABOX-dizájn beépített alkotóeleme.

STABILITÁS

A dizájntrendnek megfelelően a magas előlapok egyre nagyobb jelentőséget kapnak. A LEGRABOX újfajta előlaprögzítése, mely a nyitások és zárások során maximális stabilitást biztosít, segíti ennek megvalósítását.

DIZÁJNVARIÁCIÓK

A LEGRABOX pure matt, metál felülete mellett a LEGRABOX free design variációkkal C magasságú, egyedibb frontkihúzású fiókok alakíthatók ki. Az üveg, bőr vagy kő nagyfelületű oldalmagasítók hatásos hangsúlyt adnak a fióknak. Jól illik hozzá az AMBIA-LINE, egy speciális, ehhez a dizájnhoz tervezett belső osztórendszer

A LEGRABOX fiókrendszerről készült videó itt tekinthető meg: https://youtu.be/UtfRqerLw48

Blum Hungária Kft.
2600 Vác, Gödöllői út 16/14.
Telefon: +36-27/510-140.
E-mail: info.hu@blum.com
www.blum.com/hu


Kapcsolódó dokumentum:


blum-legrabox-elegancia-a-mozgasban


Tetszett a cikk?