A kevesebb több

A REHAU a nemzetközi bútoripar megbízható, több mint 60 éves tapasztalattal rendelkező családi vállalata, amely mindennap bizonyítja vezető szerepét az élzárógyártás területén is.

Több mint 1800 szín 80.000-nél is több variációja található kínálatunkban. Több mint 70 bútorgyártó kollekciójához nyújtunk színazonos élzárókat, széles méretválasztékban, akár magyarországi raktárkészletről is. Személyre szabott kollekcióinkat a Magyarországon legnépszerűbb bútorgyártók választékához kínáljuk, ezek: Falco Love, Kronospan Global, Skin, Egger Decorativ, Kastamonu Vision, Fundermax Interior, Kaindl Board, Pfleiderer DST.

Élzáróink a legnépszerűbb méretekben, de akár 104 mm szélességben, extrém esetekben 3 mm-es vastagságban is rendelhetőek.

Hosszú évek alatt szerzett tapasztalatunkkal és a kiváló polimer alapanyagok használatával, vállalatunk a legmagasabb minőségi kihívásoknak is megfelel.

A REHAU minden élzárója alkalmassá tehető forró levegős és lézeres technológiához egyaránt. Ez egy speciális, szabadalommal védett eljárásnak köszönhető, amellyel nemcsak az optikai, de a tényleges fugamentesség is elérhető.

Számunkra ön a legfontosabb! Mi viszont csak akkor lehetünk az ön számára azok, ha termékeinkkel, szolgáltatásainkkal az ön igényeit maximálisan kielégítjük. Célunk, hogy megfeleljünk az ön és ezáltal a piac elvárásainak is. Mindegy, milyen kihívást támasztottak felénk eddig is, megtaláltuk az ideális élzárót. Új szolgáltatásunk bevezetésével pedig versenyelőnyt is biztosíthatunk az ön részére.

Uni és dekorszínek a top mattól a tükörfényesig: minden szín minden méretben, a legkisebb mennyiségben is, akár 12 órán belül önnél lehet. Éljen az új szolgáltatás által nyújtott lehetőséggel! Használja az élzárókereső programunkat a rehau.hu/elzarokereso oldalon és rendeljen most! Keressen bennünket és mi segítünk!

REHAU Kft.
2051 Biatorbágy Rozália park 9.
www.rehau.hu

(X)


Kapcsolódó dokumentum:


a-kevesebb-tobb


Tetszett a cikk?