Termékbővítés a konfekcionált laptermékeknél

A Forest Hungary Kft. konfekcionált laptermékei már 15. éve bizonyítják a piacon, hogy a széles termékválaszték, a korszerű feldolgozási technológia és a gyors, pontos munkavégzés egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel. Idén a kapacitásbővítés és az új termékek garmadája még ütőképesebbé teszi az amúgy is erős csomagot.

Érdemes kiemelni, hogy a zalaegerszegi cég minden feldolgozott laptermék esetében – legyen szó munkalapról, magasfényű vagy szupermatt frontról, vagy bútorlapról – az élzárások során továbbra is PU-ragasztási technológiát használ, amely teljesen vízálló és alig látható ragasztási fugát eredményez. Az élzáró-kapacitás egy újabb, még nagyobb teljesítményű élzáró géppel egészült ki októberben, ezzel is garantálva a folyamatos minőséget, és lerövidítve a vállalási határidőket.

A minőség egy további garanciája, hogy a lapszabászgépeket automata lapraktár háttér segíti, amely a gépi anyagmozgatásnak köszönhetően jóval kevesebb átrakási műveletből adódó karcot, benyomódást eredményez a lapok felületén.

A munkalapok színvilága az elsők között követi a trendeket. Ebben a folyamatos versenyben a Forest munkalapjai mindig az élmezőnybe tartoztak. Most sincs ez másként: a legutóbb bevezetett új munkalapok között élethű fa- és kőutánzatok találhatók, valamint a népszerű Egger bútorlapok munkalap-megfelelői teszik teljessé a képet. Az Egger kínálatából 16, míg olasz gyártóktól további 12 olyan új színt találunk a cég választékában, amelyek frissek, újak, egyediek, és sehol máshol nem érhetőek el a hazai piacon.

A pultokhoz természetesen ezúttal is szinte minden kiegészítő (laminált tábla, laminált csík, ABS-élzáró, vízzáró) azonnal, raktárkészletről elérhető. Valamennyi munkalap szín- és méretkonfekcionálását a Forest egyhetes határidővel vállalja. A PVC-fóliás frontok választéka is tovább szélesedett. Az új színek új lehetőségeknek nyitnak teret, legyen szó konyha-, nappali-, fürdőszobabútorról, vagy akár falburkolatról.A most bevezetett nyolc szín között olyan elemeket is találunk, amelyek a már meglévő választék kiegészítéseként, vagy teljesen önállóan is megállják a helyüket (kasmír, inox színek).

A teljesen új, szálcsiszolt mintázattal két színben találkozhatunk, amelyeket szintén önállóan felhasználva, vagy egymással kombinálva is izgalmas bútorok alapjai lehetnek. A Forest PVCfront választéka az új termékekkel együtt már tényleg óriási, hiszen összesen 58 szín áll azonnal rendelkezésre! A PVC-fóliás termékek is a megszokott, magas színvonalon konfekcionálva, fokozottan víz- és hőálló PU-élzárással ellátva, egyedi méretekben, rövid vállalási határidővel rendelhetők.

További információ: www.foresteu.com

(X)


Kapcsolódó dokumentum:


termekbovites-a-konfekcionalt-laptermekeknel


Tetszett a cikk?