A mindig kéznél lévő segítség

„A gyalupad mellett mindig volt egy padszolgais ”

A Festool az új multifunkciós asztalával ismét egy átgondolt és hasznos eszközt adhat az asztalosok, helyszíni szerelők számára. Az STM 1800 multifunkcionális asztal könnyen szállítható és telepíthető az adott feladatok segédjeként.

Akár egy ember is könnyen mozgathatja, telepítheti az asztalt. Ergonómiailag a dolgozó magasságához állítható, könnyen fixálható és kiegészítő elemei is jól rögzíthetők.

Acél vázszerkezete és felületkezeltsége révén hosszútávú eszköznek bizonyul. A bükkfából készült támaszelemek az elcsúszás és a bemarások ellen védik a szerkezetet. A dönthető funkció segítségével az ember egyedül is fel tud helyezni egy táblát – akár 3100 x 2150 mm méretben is. A munkaasztal a nagyobbítások nélkül 1800x1800 mm méretű, gurítható, fixálható és könnyen összecsukható a könnyebb tárolás vagy szállítás érdekében.

Ha egy szerelő csapat ilyen multifunkcionális segédeszközzel jelenik meg a munkahelyszínen, minden bizonnyal hatékonyabb munkát fog tudni végezni, amivel a megrendelő megelégedettségét is elnyerheti.

Forrás: Festool/újdonságok


Tetszett a cikk?