Gyorstalpaló konyhabútor-fogantyúkról


A konyha 2020-ra központi szereplője lett az otthonoknak, itt gyűlik össze a család a nap elején és a nap végén. Az idei évben mindannyian több időt töltünk otthonunkban, ezért egyre fontosabbá válik, hogy a konyha kialakítása és a hangulata is megfeleljen a család igényeinek.

Bár az elmúlt évek trendje az úgynevezett „fogantyú nélküli” konyha volt, mely a minimalizmust és a letisztult vonalakat reprezentálta, most újra előtérbe kerül a rusztikus design, a Provence stílusú konyha, a vidékies bútorok, illetve a modern, divatos design.

Megtalálható egy köztes lehetőség a fogantyú nélküli ajtók és a klas - szikus, síkból kiálló fogantyúval ellátott ajtók között, ez pedig az alumínium fogantyúprofilok használata. A legfontosabb előnye talán a praktikussága – a profil a front teljes szélességében végigfut, ezért a szekrény nyitása nagyon kényelmes. Esztétikai szempontból ez a profil nem határozza meg a szekrények elülső részét, így a konyhai alkatrészek, a készülékek, az alumíniumkeretek vagy egyéb kiegészítők könnyen összehangolhatók.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.