Világítsuk meg a ruhákat is


A LED-ekkel kapcsolatban már azt hittük, hogy mindent láttunk és hallottunk, de mindenkit meg kell nyugtassak, hogy valahol ez a terület is olyan, mint egy útvesztő. Amikor azt gondolnánk, hogy nincs tovább, jön egy újabb ajtó, egy újabb ösvény, amin elindulva újabbnál újabb kalandok várnak ránk.

A LooxLED-rendszerről már írtunk nemrégiben, de akkor inkább a konyhák vonatkozásában tettük ezt. A gardróbszekrények világa is megköveteli azonban a mai kortól, hogy egy olyan világítási rendszerrel vértezzük fel, amely mind megjelenésében, mind funkcióit tekintve egyszerre szolgálja az ügyfél kedvét és az asztalosok érdekeit.

Olyan játszótere ez a fantáziának és a tervezésnek, ahol folyamatosan tanuljuk a rendszerben rejlő lehetőségeket, s igazából gyermeki lelkesedéssel várjuk az újabb kihívásokat.

Ez az infantilisnek tűnő kijelentés véresen komoly, de csak azok élik meg, akik egyszersmind nyugdíjazzák a forrasztópisztolyt, a szigetelőszalagot, a zsugorcsövet, a WAGO-kat és átadják magukat a LED-szerelés azon új dimenziójának, amit a Häfele LooxLED nyújt.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.