ClimaTrend Style – „Ablak a jövőbe”

A ClimaTrend Style olyan ablakrendszer, amely teljes mértékben megfelel a piaci követelményeknek és a modern építészeti elvárásoknak egyaránt. Keskeny kialakítású nagy bevilágítási méret, moduláris rendszer és hatékony, gazdaságos alkalmazás jellemzi ezt az új, innovatív jövőbeli ablakrendszert.

A nyílászárórendszer főbb jellemzői a rugalmasság, a hatékonyság és a fenntarthatóság. A rugalmasság: minimalizálja a szerkezethez szükséges faanyag-keresztmetszetet, 100 mm-nél kisebb szélességgel, és 14%-kal nagyobb üvegfelület érhető el a megfelelő keret-üveg egyensúly arányának kialakításával.

A hatékonyság: gazdaságos felhasználást biztosít mind a faanyag, mind a szerszámhasználat és a gyártási idő tekintetében. A moduláris felépítés többféle szerkezetkialakítást tesz lehetővé. Az egymásra épülő és egymással harmonizáló profilmegoldások nemcsak fa-fa, hanem alu-fa szerkezeti kialakítást is lehetővé tesznek. A fenntarthatóság: a magas hőszigetelési tulajdonság miatt rendkívül energiatakarékos nyílászárók, melyek a passzívház követelményeinek is megfelelnek. Ezen felül kiváló zaj-, időjárásés betörésvédelemmel is bírnak. A speciális profilkialakítás akár 72 mm vastag üveg befogadására is alkalmas.

A Leitz, mint szerszámgyártó tudja, melyek azok a fontos kritériumok, melyeknek a mai kor nyílászáróinak meg kell felelniük. Mindezt bevizsgált ablakok paramétereivel bizonyítja. Közös összefogás és fejlesztési projekt előzte meg a végleges profilkialakítást. Több beszállító is részt vett a projektben, a tökéletes modern ablak érdekében. Ez egy új piaci szegmens lehet a gyártók számára. A személyre szabott, gazdaságos megoldásokat a modern ablak- és ajtórendszerek gyártásához minden projektnél lehetővé teszik. Az elvárásokhoz igazítva, egy csomagban kapják meg az ügyfelek a Leitz szerszámmal összehangolt gépi és szoftveres megoldásokat. Kérje személyes prezentációnkat!

 

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36-23/521-900.
www.leitz.hu

A cikk a Magyar Asztalos 2021. májusi számában jelent meg.
A lapra az alábbi linken fizethet elő: 

https://faipar.hu/magyar-asztalos-elofizetes
Heti hírlevelünkre itt iratkozhat fel: https://faipar.hu/hirlevelfeliratkozas

Kapcsolódó dokumentum:


climatrend-style-ablak-a-jovobe


Tetszett a cikk?