Minden, amit a konyhai páraelszívókról tudni érdemes


A konyha a finomabbnál finomabb ételek készítésének a helye. Az ételszagok és a nagy mennyiségű gőz azonban nemkívánatos velejárói ennek, így hát munka közben csúcsra járatjuk a páraelszívót. De vajon megfelelően és főleg biztonságosan működnek-e?

Az alábbi fejezetben rövid áttekintést nyújtunk egy fontos, levegőminőséget meghatározó készülékcsaládról, mely fontos a bútorok állagmegóvása szempontjából is. Szeretnénk bemutatni a választási lehetőségeket, röviden áttekinteni a műszaki tartalmukat – s ezzel rávilágítani a sokszor lényegtelennek tűnő, de gyakorlati szempontból lényeges különbségekre, valamint hasznos tanácsokat nyújtani az igényeiknek legmegfelelőbb készülék kiválasztásához és hosszan tartó használatához!

MIT VEGYÜNK? PÁRA- VAGY SZAGELSZÍVÓT?

Teljesen mindegy, ugyanis ideális esetben ugyanarról beszélünk, mivel a jól kiválasztott, helyesen beüzemelt készülék mindkét feladatot képes hatékonyan ellátni.



A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.