Könyvajánló: Háztetők

KÓSZÓ JÓZSEF: HÁZTETŐK

A kötet lényegében egy tetőépítő-ajánló, mert a hasábjain a tetőfajtákat, fedési típusokat csak bevezetőül ismerteti, míg az épületfizikai, hőtechnikai kérdéseket teljes egészében tárgyalja magasés lapos tetőhöz egyaránt. A könyv alap- és középszinten foglalkozik a hagyományos tetőszerkezetekkel, az úgynevezett mérnöki konstrukciókkal és a kombinált rendszerek alapverzióival. A legtöbb információt a tetőkről, a tetőfödémek rétegrendjeiről kapja az olvasó, mégpedig úgy, hogy bőséges példaanyag teszi kön - nyen érthetővé és áttekinthetővé az elméleti ismereteket.

Információk:
304 oldal
Kötés: cérnafűzött, kötött
Szukits Könyvkiadó, 2005
ISBN: 9634971139

A könyv ára:
5500 Ft helyett
3300 Ft + 1300 Ft postaköltség.
Fizetés: átvételkor a futárnak.

KÓSZÓ JÓZSEF: HÁZTETŐK SZERKEZETE

A könyv a háztetők építését, azok rendszerét ismerteti az ősiektől, a hagyományostól a korszerűbb típusokig. A kötet az egyes fajtákat anyaguk (fa, acél vagy éppen a vasbeton) és szerkezeti rendszerük szerint taglalja. Fontos szempont a részletezettség. A leírásokban mindig szerepel az anyagok értékrendi sorolása, beépítésük feltételeinek bemutatása és – ami igen lényeges – tanácsok arra nézvést, hogy melyik megoldást válasszuk. A könyv sok hasznos tanáccsal szolgál az igényeset, a szépet, az egészséges otthont építtetőknek, de gyakorló építészek is haszonnal forgathatják.

Információk:
344 oldal
Kötés: cérnafűzött, keménytáblás
Szukits Könyvkiadó, 2007
ISBN: 9634971559

A könyv ára:
6500 Ft helyett
3900 Ft + 1300 Ft postaköltség.
Fizetés: átvételkor a futárnak.

A könyvek megrendelhetők a faipar@xmeditor.hu címre írt levélben szállítási és számlázási adatok (név, cím, e-mail-cím, telefonszám) megadásával. Adatkezelési szabályzatunkat megtalálja a faipar.hu oldalon. Amennyiben a két könyvet egyszerre rendeli meg, egyszeri postaköltséggel számolhat.

Kapcsolódó dokumentum:


konyvajanlo


Tetszett a cikk?