Könyvajánló: Faragjunk apró figurákat

Ha valaki zsebkéssel farag, annak egyik óriási előnye az, hogy gyakorlatilag szinte bárhol és bármikor hódolhat a szenvedélyének. Nincs szükség semmilyen különleges felszerelésre, sőt, túl sok szabadidőt sem igényel. Tanuljuk meg a faragás gyors és egyszerű módját ebből a könyvből.

A könyv bemutatja a könnyen elsajátítható, gyors vágásokon alapuló módszert, amivel akár húsz perc vagy még kevesebb idő alatt kedves figurákat faraghatunk. Az útmutatók és az egyes lépések fényképei alapján megtanulhatjuk, hogyan faragjunk varázslókat, törpéket, vízköpőket, kutyákat, lovakat és más figurákat.

Tom Hindes remek könyve a fafaragás és a fával végzett szakmunkák változatos világába kínál belépőt, és annak legegyszerűbben kivitelezhető ágával, az „egy szál zsebkéssel” elkészíthető kis méretű ember- és állatszobrocskák faragásával ismerteti meg az olvasót.

A szerző azért részesíti előnyben ezt a módszert, mert a nagy gépparkkal, sokféle elektromos eszközzel (faeszterga és maró) végzett tevékenységgel szemben ez aránylag olcsón elkezdhető, és nem helyhez kötött foglalatosság.


Információk:

  • Kiadó: Cser Kiadó
  • Szerző: Tom Hindes
  • Megjelenés éve: 2018.
  • Oldalszám: 100
  • ISBN: 9789632785394
  • Formátum: 165x235x7 mm

A könyv ára: 2955 Ft + 1300 Ft postaköltség.
Fizetés: átvételkor a futárnak.

Megrendelhető a faipar@xmeditor.hu címre írt levélben szállítási és számlázási adatainak (név, cím, e-mail-cím, telefonszám) megadásával. Adatkezelési szabályzatunkat megtalálja a faipar.hu oldalon


Kapcsolódó dokumentum:


faragjunk-apro-figurakat-konyvajanlo


Tetszett a cikk?