Könyvajánló: Szaunák

Ez a könyv az egészség megőrzésének egyik lehetséges módszerébe, a szaunázás titkaiba avat be, ismertetve a szaunák kialakítását is. Elsősorban az európai szauna (eredeti nevén finn szauna) témakörével foglalkozik, az építéstől – használattal és az egészségi hatásokkal – a kapcsolódó létesítményekig. Reméljük, hogy e könyv segít a szauna vagy a házi fürdő építésében.

A szaunázástól idegenkedők többsége el sem tudja képzelni a szauna használatát, nincs tisztában a hatásával, sőt általában a szauna szó jelentését sem ismeri. A szauna a finn nép, Lappföld lakóinak ősidők óta kedvelt gőzfürdője. Eredetileg félig földbe vájt, faházas építményt jelentett.

A szaunázás egészségügyi oldalát tekintve természetesen számtalan eltérő álláspont létezik. Előnyeiről eltérően nyilatkoznak az egészségügyi szakemberek. A könyv kiemelten foglalkozik az infraszaunával vagy ahogy gyakran nevezik, az infrakabinnal, mely az ezredforduló szülötte és jól megfér e könyv hasábjain a több ezer éves szaunakultúrával, annak utódaival. Mindkét szaunafajta minket, embereket szolgál, segítve abban, hogy életünk során fittek és egészségesek legyünk.

Információk:

  • Kiadó: Szukits Kiadó
  • Szerző: Kószó József
  • Megjelenés éve: 2006.
  • Oldalszám: 178
  • ISBN: 9789634971399

A könyv ára: 4.500 Ft helyett 3.150 Ft (+ 1300 Ft postaköltség)
Fizetés: átvételkor a futárnak.

Megrendelhető a faipar@xmeditor.hu címre írt levélben, szállítási és számlázási adatainak (név, cím, e-mail-cím, telefonszám) megadásával. Adatkezelési szabályzatunkat megtalálja a faipar.hu oldalon.

Kapcsolódó dokumentum:


szaunak-konyvajanlo-191010


Tetszett a cikk?