Kószó József: Télikertek

Az új évezred küszöbén egyre fokozódó intenzitással hódított Európa (és benne hazánk) építészetében a növelt üvegfelületű ház, akár télikert, akár napház formájában. A télikertekkel szemben a növényházak sokat vesztettek presztízsükből, „biogyárakká” váltak, és a fóliasátrak léptek a helyükbe. A növényházak tehát már nem annyira az építőművészet, inkább az agrárium egy szeletét képezik, mint például egy gabonasiló vagy más hasonló létesítmény.

A könyv elsősorban az építészek és a fogékony érdeklődők tudásszomját szeretné kielégíteni. Azt, hogy mennyire volt fontos e témát csokorba, vagyis kötetbe foglalni, döntse el az iránta megnyilvánuló érdeklődés. Megjegyezzük, hogy néhány fejezetrész már túllép a télikert fogalmán, és a napház (szolárház) építészeti, valamint biológiai kérdéseivel foglalkozik néhány példával és elemzéssel.

Információk:
Harmadik, átdolgozott kiadás
Kiadó: Szukits Kiadó
Szerző: Kószó József
Megjelenés éve: 2005.
Oldalszám: 178
ISBN: 963 9151 998

A könyv ára:
2.590 Ft (+ 1300 Ft postaköltség)

Fizetés: átvételkor a futárnak.

Megrendelhető a faipar@xmeditor.hu címre írt levélben, szállítási és számlázási adatainak (név, cím, e-mail-cím, telefonszám) megadásával. Adatkezelési szabályzatunkat megtalálja a faipar.hu oldalon.


Kapcsolódó dokumentum:


koszo-jozsef-telikertek-konyvajanlo


Tetszett a cikk?