Felder Group

A Ligno Novum kiállítók között hagyományosan ott lesz a Felder is. Magyarországi értékesítési és szervezeti vezetőjükkel, Király Róberttel beszélgettünk.  Elmondta:  "Egy  szakmai kiállításon ahol nem csak a szakma krémje, a leendő szakemberek, hanem akár a lakossági felhasználók is jelen vannak, bemutatjuk a legújabb és a legkorszerűbb technológiákat, hogy a végfelhasználó is megismerje,  terméke milyen minőségben és formában tud elkészülni a mi eszközeink  segítségével."

A cég ennek érdekében közel 130 nm-en vonultatja fel a cégcsoport gépeinek alap repertoárját, így a Hammer a Felder, valamint a professzionális szintet képviselő Format4 gépcsaládot. A standon nem csak a jelenlegi, de a leendő szakembereket is szeretettel fogadja. A kiállításon a professzionális gépcsalád (Format4) legújabbjai közül biztosan megtekinthető lesz a C express 920 classic cnc vezérelt sorozatfúró automata és a Tempora 60.12 olvadékragasztóval dolgozó élzáró gép.

A vállalat ezen felül elhozza legújabb fejlesztésű gyalutengely rendszerét is, amit Silent-Power névre keresztelt. Hogy pontosan mi is ez, egy bővebb cikket olvashatnak a 30. oldalon, de ami még fontosabb, a kiállításon megtekinthető lesz munka közben is! 

www.felder.hu


Tetszett a cikk?