TRADICIONÁLIS BÚTORSZERELVÉNY-NAGYKERESKEDÉS

A Tutti Möbel Kft. a hagyományaihoz híven idén is kiállított a Ligno Novum faipari szakkiállításon,  standjukon számos újdonságot felvonultatva. Kínálatukban immáron megtalálhatóak többek között fa evőeszköztartók, világító tükrök, fényes MDF-lapok, tömörfa ajtófrontok, valamint a legújabb design  szerinti fényes PET és bőrhatású fóliák is. Az ajtófrontkínálatukat marásmintákban és színekben is tovább bővítették.

A Formenti & Giovenzana Srl. (FGV) olaszországi bútorszerelvénygyártó cég magyarországi  forgalmazójaként a Tutti Möbel Kft. nagy súlyt helyez termékeik magyarországi bemutatására, így  például annak megismertetésére, hogy az FGV a kivetőpántokon kívül felnyíló vasalatokat, valamint  fékes fiókrendszereket is gyárt.

A kiállításon a TEN fiókvasalattal több megoldást is bemutattak, mint például mosogató alatti vagy  kamraszekrény-kivitelezési megvalósíthatóságot. Belső fiókrendszeréhez fém és üveg előlap, továbbá fém hátfal és magasító korlát is elérhető. Az alkatrészek külön is rendelhetőek, így például extra  magas fa hátfal oldalanként 3 pálcával is szerelhető.

A Tutti Möbel Kft. sokat fordít termékkínálatának folyamatos bővítésére. Ennek eredményeként tovább színesítették világítástechnikai kínálatukat: még több LED-lámpa, LED-profil és kapcsoló  közül választva tudunk megoldást találni feladatainkra. Természetesen a bútorszerelvények terén is  mindig keresik az új és korszerű megoldásokat, a megfelelő ár/érték arány figyelembevételével, hogy  a vásárlóknak magas minőségű és kedvező árú termékekkel tudjanak szolgálni.

www.tuttimobel.com


Tetszett a cikk?