A Soproni Egyetem hallgatói a Stipendium Hungaricum banketten

Eliyas Ebrahim Aman, a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar, valamint Fath Alrhman Awad Ahmed, a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar PhD hallgatói egy rövid összefoglaló keretében számoltak be az eseményen szerzett élményeikről.

„A III. Éves Stipendium Hungaricum Bankett a Stipendium Hungaricum Mentorhálózat által került megrendezésre 2022. február 19–20. között Magyarország fővárosában, Budapesten. Az esemény fő célja az új Stipendium Hungaricum hallgatókkal és mentorokkal való találkozás, ismerkedés volt. Lenyűgöző és csodálatos esemény volt, amelyen számos nemzetközi hallgató vett részt, a HÖOK Stipendium Hungaricum mentorcsapatával együtt.

A HÖOK elnök nyitóbeszédében méltatta a HÖOK Mentorhálózat tagjainak kitartó munkáját, valamint az esemény sikerességét. Ezt követően a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó tagoknak elismerő oklevelet adtak át. A fogadás keretében felszolgált ízletes ételek elfogyasztása után mindenki jól érezte magát a zenének és táncnak köszönhetően. Az eseményen részt vevők arcáról boldogság és elégedettség sugárzott. A banketten való részvétel kiváló lehetőség és nagyszerű élmény volt számunkra. Rengeteg, más országból érkező hallgatóval találkozhattunk, akiknek megismerhettük a saját kultúrájukat. Összességében, nagyon jól éreztük magunkat, jó hangulatban telt az este.”


Kapcsolódó dokumentum:


egyetemi-hirek-2203


Tetszett a cikk?