Kreatív nap a Simonyi Károly Karon

2016. június 30-án kreatív napot tartott a Simonyi Károly Kar Faalapú Termékek és Technológiák Intézete azoknak a felvételizőknek, akik továbbtanulásuk helyszínéül Sopront, képzési területként pedig az ipari termék- és formatervező mérnöki szakot (ITF) választották.

A kreatív nap alkalmából az érdeklődők megismerhették a szak jellemzőit, a soproni környezetet egy kreatív kézműves foglalkozás keretein belül. Az alkotóteremben, modellező műhelyben átélhették az alkotómunka örömeit, a csapatmunka szellemiségét, az egyéni tervezés és anyaghasználat szépségeit és bonyodalmait. Betekintést nyerhettek a dr. Dénes Levente által bemutatott előadáson keresztül az ITF-képzés rejtelmeibe, a Ligneum Látogatóközpontban megtekinthették a kiállított hallgatói munkákat. Az első alkalommal megszervezett kreatív nap az elkészült munkák kiértékelésével zárult. 

A kreatív nap szervezői és lebonyolítói az intézet munkatársai: dr. Csiha Csilla egyetemi docens, dr. Antal Mária Réka egyetemi adjunktus, dr. Bencsik Balázs egyetemi adjunktus, dr. Dénes Levente egyetemi docens, valamint Horváth Máté és Csoma Sarolta ipari termék- és formatervező mérnök szakos hallgatók voltak.

Írta: Antal Mária Réka


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-augusztus-64-66


Tetszett a cikk?