AAA – Asztalosok az asztalosokért program


Az Országos Asztalos- és Faipari Szövetség sikeres szakmai programsorozata a Magyar Bútor és Faipari Szövetséggel történt egyesülés után is folytatódik. A programsorozat nemcsak az előadások szervezését jelenti, hanem a szakmai utánpótlást is biztosítja a szervezet számára és az iparból érkező információkkal a szakoktatásban dolgozók munkáját is segíti.

A legutóbbi szakmai nap szeptember 24-én került megrendezésre, ez alkalommal a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Szakgimnázium Szakközépiskolájának diákjai és a szakmai érdeklődők számára. A pandémiára való tekintettel a szakmai nap rendhagyó módon, online formában zajlott, ezzel is biztosítva a biztonságot és egyben a digitális fejlődést is.

A köszöntő után a diákok Babanecz Csaba, a BKSZC Kaesz Gyula Faipari Technikum és Szakképző Iskola tanárának előadását hallgathatták meg az Életpályamodellel kapcsolatban. Csaba 2008 óta vesz részt EuroSkills- és WorldSkills-versenyekre való felkészítésben, versenyfeladatok tervezésében és a zsűrizésben, emellett a bútorszövetség elnökségi tagja és a Pályaorientáció, generációváltás munkacsoport vezetője. Előadása után az általa felkészített Nagy Ádám, EuroSkills-győztes beszélt a versenyre való felkészülésről és magáról a versenyről. Ádám 2018 szeptemberében nyerte meg a EuroSkills-verseny épületasztalos kategóriáját.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.