Hűvös időben is megfelelő öltözet

Az őszi hűvösebb és nedvesebb időszakban, a változó időjárási körülmények miatt nem elhanyagolható a megfelelő munkaruha használata, amely a kültéren dolgozó szakember teljesítményét is befolyásolhatja. Az új Schöffel Pro munkaruha-márka könnyű védőruházatot – esőkabátot – kínál a szél és az időjárás viszontagságai ellen. A kétrétegű, uzsonnásdoboz nagyságúra összehajtható ruházati termék a legmagasabb esővédelmi követelményeknek – EN 343 Class4/4 – is megfelel.

A cég hosszú ideje gyárt munkaruházatot a szabadban dolgozó szakemberek számára. A természet viszontagságaival dacoló termékek kifejlesztésével a munkaruházat funkcionálisabbá és egyedibbé vált, viselőjének a lehető legjobb támogatást nyújtja a mindennapi munkavégzés során. Legyen szó biztonságos esővédelemről, megbízható hőrétegről, vagy robusztus munkanadrágról. A hőmérséklet-ingadozások leküzdésére a légáteresztő és vízálló kabát, a meleg, sportos és kényelmes „Powerstretch” dzseki  valamint a „Zipln” melegítő kombinációja ajánlott. Az időjárásálló kétrétegű kabát a ragasztott varratoknak és az állítható mandzsettáknak köszönhetően teljesen szárazon tart.

A „Zipln” egy meleg, sportos és kényelmes kabát, amely minden mozdulatot támogat a rugalmas gyapjúval, s optimális hő- és szárazságérzetet biztosít. Ha hidegebbre fordul az idő, egyszerűen és gyorsan beépíthető az időjárásvédő kabátba hőrétegként.

A mellények sokkal többet jelentenek egy ujjatlan kabátnál. Nem véletlenül nagy népszerűségnek örvendenek a szakmában, hiszen hűvösebb időben, vagy például az új épületek szerelési munkálatai során egy kabát talán még túl meleg lenne, mellény nélkül viszont fázna a dolgozó. A Schöffel Pro „Allwettertalent” munkamellénye mindkét esetben megbízható társ. Nemcsak melegen és szárazon tartja a törzset, de nagyfokú mozgásszabadságot is kínál 4 irányú sztreccs anyagának, ergonomikus illeszkedésének és elasztikus szegélyének köszönhetően.

A mozgásszabadság nagyon fontos munkanadrágoknál, különösen térdelő tevékenységeknél, amelyhez térdvédővel ellátott ruhadarab szükséges. A nadrágoknak funkcionálisnak, de könnyűnek és egyénileg testreszabhatónak kell lenniük. 

Forrás: dds


Tetszett a cikk?