Kívül-belül megújultunk

2016 a folyamatos fejlesztésről, fejlődésről szól a legnagyobb hazai asztalosipari szerkesztőség életében. Az év elején kezdődött megújulási folyamat részeként a teljes portfólióra vonatkozóan dizájnváltás történt, melyet a belső termékfejlesztés mellett a piaci és hirdetői igényeknek való jobb megfelelés is motivált.

A Magyar Asztalos szaklaphoz tartozó faipar.hu internetes portál 1999 óta nyújt naprakész információkat az iparág számára. A közel négy hónapos tervezésnek és fejlesztésnek, valamint egy kitartó csapat fáradhatatlan munkájának eredményeként megújult oldalon nem csupán az arculat változott meg: a tartalom szerkezetét érintő átalakulások is történtek.

A felhasználói szokások szerint alakított állandó rovatok célja, hogy a látogatók számára leginkább releváns tartalom könnyen elérhető legyen, míg az oldal új szerkezete az időszakos-jellegű hírek kiemelését is lehetővé teszi.

Az újragondolt funkcióknak köszönhetően a Magyar Asztalos előfizetők még egyszerűbben érik el kedvenc szakmai folyóiratuk tartalmait: elég egy gyors regisztráció és az azt követő bejelentkezés, és máris kényelmesen böngészhetik a nyomtatott cikkek digitális verzióit. A megújult keresővel pedig tényleg csak pár kattintásra van az információ...

Desktop? Táblagép? Mobiltelefon? A faipar.hu felhasználói élmény csökkenése nélkül egyaránt könnyen böngészhető minden eszközről, legyen szó olvasásról, keresésről, regisztrációról vagy pedig a Magyar Asztalosra történő előfizetésről.

Legyen szó megújult lapról, weboldalról, tartalmi struktúráról vagy felhasználói élményről, egy dolog nem változott: az XMEDITOR elkötelezettsége a szakma és képviselői minőségi kiszolgálása iránt!


Tetszett a cikk?