Vegyen részt a Wood-Mizer versenyben és

A „My Project 2017” pályázatot olyan fűrészmestereknek hirdettük ki, akik fából készítenek érdekes dolgokat.

A Wood-Mizer 2017-ben versenyt szervez azon Wood-Mizer fűrészgép-tulajdonosoknak, akik saját faanyagból készítenek különböző projekteket. A legjobb projektek különleges díjakat kapnak.

A versenyt két évvel ezelőtt, 2015-ben szervezte meg első alkalommal a Wood-Mizer, melyre mintegy 40 érdekes projekt érkezett 11 országból. A verseny célja, hogy elismerést kapjanak azok a fűrészgép-tulajdonosok, akik az általuk feldolgozott fából készítenek valamilyen projektet. A http://woodmizer-europe.com/About-us/Newsroom/MY-PROJECT-Contest/Project-Gallery-2015 oldalon megtekintheti, milyen érdekes dolgokat hoztak létre az emberek fából a tavalyelőtti versenyen.  Lehet, hogy még ihletet is kap a projektjéhez…


JOHN PRICE - LT40 - Builth Wells, Egyesült Királyság


EMILIO GONZALEZ - LT20 - Gredos, Spanyolország

Ha volt már olyan projektje, amelyben Wood-Mizer fűrészgéppel fűrészelt faanyagot egy projekthez, akkor könnyedén benevezhet a versenyre. Töltse ki az online űrlapot a http://woodmizer-europe.com/About-us/Newsroom/MY-PROJECT-Contest oldalon, töltsön fel néhány szép képet – és ennyi az egész!


THOMAS MEDER - LT10 - Németország


SVEN BRACKMANN - LT20 - Hatten, Németország

A versenyre való jelentkezés 2017. szeptember 29-én ér véget. A Wood-Mizer idén novemberben választja ki a legjobb projekteket, akkor ítéli oda a nyereményeket! Három díjat adnak át három kategóriában: ÉPÜLETEK, BÚTOROK ÉS EGYÉB PROJEKTEK. A díjak között lesz érem, óra, Wood-Mizer fűrészgép miniatűr mása – továbbá készpénz jutalom Wood-Mizer termékek beszerzéséhez.

Ha szeretne többet megtudni a versenyről, szeretne benevezni, vagy szeretné megnézni, hogy más fűrészmesterek milyen projekteket nyújtottak be, látogasson el a http://woodmizer-europe.com/About-us/Newsroom/MY-PROJECT-Contest oldalra. Ha a versennyel kapcsolatban bármilyen kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a jmooney@woodmizer.pl címre.


Tetszett a cikk?