A teljesítmény mindenek felett

A természet iránti alázat, a profi hozzáállás, a maximalizmus és a folytonos kihívások keresése olyan tulajdonságok, melyek nélkül nem létezik sikeres expedíciós hegymászás, ezen értékeket pedig a STIHL is magáénak vallja.

Éppen ezért egyértelmű volt a STIHL számára az, hogy támogatják Klein Dávid és Suhajda Szilárd csúcstámadását. A két hónapos expedíciós időszakot követően új fejezet nyílhat a magyar hegymászó-történelemben, amelynek sikerességét a STIHL is büszkén támogatja.

A STIHL-hez eredendően közel áll a természet és a sport szeretete, e kettő szerencsés találkozása a Timbersports nemzetközi sportfavágó-versenysorozat és a már 15 éve rendszeresen megrendezésre kerülő hazai fakitermelő versenyek is, melynek célja kezdetektől fogva az erdei munka biztonságának növelése volt. A STIHL sikerének titka a vállalat filozófiáját megtestesítő kiváló minőségű termékeiben, az innovációra és a profizmusra való törekvésben rejlik. A sport szellemiségéhez közelálló szemléletet tükröz a folyamatos fejlesztés, kitartás, kompromisszumoktól mentes maximalizmus - mindaz, amitől a STIHL termékei prémiummá válnak, és amire a hétköznapokban úgy szoktunk hivatkozni, hogy minőségi teljesítmény. 

A STIHL egy hosszú távú kapcsolatokra építő, korrekt, megbízható partner, aki számára fontosak a közösség céljai és az Everest Expedícióhoz hasonlóan, örömmel vállal szerepet azok elérésében. Ahogy a magyar hegymászók trekking túrájában is részt vehetnek amatőr hegymászók, úgy a STIHL is megteremti kompakt akkus eszközeivel a lehetőséget arra, hogy profiknak érezhessék magukat azok a felhasználók is, akik akár csak hétvégi kertgondozásukhoz használják a vadonatúj fejlesztésű akkumulátoros termékcsalád tagjait. A STIHL által támogatott csúcstámadással kicsit mindannyian a világ tetejére érhetünk, a sikert pedig közösnek érezhetjük, legyünk hobbikertészek, hivatásos fakitermelők, lelkes szurkolók vagy éppen expedíciós hegymászók. 

Az Andreas STIHL Kft.-t 25 évvel ezelőtt, a STIHL kereskedelmi leányvállalatok alapításának sorában az első kelet-európai társaságként alapították azzal a céllal, hogy szakkereskedői hálózata révén prémium termékekkel szolgálja ki a piaci igényeket. Mára kereskedelmi hálózatuk 300 értékesítési helyén mintegy 800 alkalmazottnak biztosít stabil munkahelyet.

Sajtóközlemény


Tetszett a cikk?