Meghirdették

A Magyar Termék Nagydíj pályázatot 2017-ben huszadik alkalommal írta ki az Industorg-Védjegyiroda Minőségügyi Kft., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Mérnöki Szolgáltató Kft., valamint a kiírókhoz idén csatlakozott Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt. és a Nádudvari Élelmiszeripari Kft. 

A pályázat kiemelt támogatója a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, szakmai támogatója a Közbeszerzési Hatóság, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Nemzetgazdasági Minisztérium. 

46 témakörben- köztük pl. bútorok, lakás- és irodai berendezések, felszerelések, kellékek; játszóterek, játszótéri eszközök; fából készült egyedi megoldások és nyílászárók, valamint az enteriőrök bármilyen funkcióban való használata a külső és belső lakótérben- mintegy 100 termék típussal lehet pályázni 2017 május 19-ig.

A kiírás szerint a Magyar Termék Nagydíj Pályázat meghirdetett témaköreire természetes és jogi személy, jogi személyiség, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség jelentkezhet a Magyarországon, illetve a Kárpát-medencében gyártott, forgalmazott áruval, árucsoporttal, szolgáltatással. 
Egy pályázó több pályázattal is szerepelhet, illetve arra is van lehetőség, hogy több pályázó közös pályázattal induljon a megmérettetésen. Egy pályázatban egy termék vagy termékcsalád szerepelhet. Egy termékcsalád maximum 10 termékből állhat.

 

Részelteket és a pályázathoz szükséges dokumentumokat www.termeknagydij.hu oldalon talál.


Tetszett a cikk?