Mert kell egy jó csapat

Bemutatkoznak a Démos Trade Kft. munkatársai

A Démos trade Kft. egyik fő célja, hogy a bútorgyártáshoz szükséges anyagok kiválasztásakor mi legyünk az elsők, akikre a vevők választása esik. Partnereink kihasználhatják a cég tapasztalt szolgáltatóinak, kereskedelmi képviselőinek, értékesítőinek tanácsadását. Alább bemutatjuk azon kollégákat, akik itthon dolgoznak a sikerért.

 

KIRÁLY JÓZSEF kiemelt ügyfélmenedzser.

Józsi volt az, aki a Démos majd’ 10 évvel ezelőtti magyarországi bevezetésénél bábáskodott, nélküle nem indult volna el ez a sikertörténet. Iskoláit is a faiparral kapcsolatosan végezte, szakmai pályafutása során folyamatosan kötődött a faipari kereskedelemhez. Józsi kollégánk volt éveken keresztül az, aki a legnagyobb forgalmat bonyolította Magyarországon, 2018 elejétől szakmai tapasztalatát már a nemzetközi projekteket is bonyolító magyar bútorgyártókkal való kapcsolattartásban kamatoztatjuk.

Telefonszáma: +36-30/716-3411, e-mail-címe: jozsef.kiraly@demos-trade.com

 

KÁRÓ GÉZAterületi vezető, Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyék képviselete.

Géza 2013 januárjában csatlakozott a Démoshoz. Szakmailag az egyik legképzettebb kollégánk, ami nem csoda, hiszen több mint 10 évet töltött a bútorvasalat szektorban, folyamatosan értékesített, illetve keresett új partnereket. Jelenleg 2 fő feladata van: a Démos stratégiájának megfelelően a területéhez tartozó partnerek kiszolgálása, illetve a hozzá tartozó új kollégák betanítása, mentorálása.

Telefonszáma: +36-30/879-9419, e-mail-címe: geza.karo@demos-trade.com

 

SÜMEGI ISTVÁNterületi vezető, Budapest és Pest megye képviselete. Jelenleg István kollégánkra hárul a legmagasabb értékesítési terv.

Régi motorosnak számít a szakmában, az Incoll és a Mote Kft.-nél szerezte több mint 10 éves tapasztalatát, 2015 óta pedig a mi csapatunkat erősíti. István igyekszik úgy igazítani teendőit, hogy a lehető legtöbb időt tudja a családjával tölteni. Számára így az a fajta szabadság az egyik legnagyobb motiváció, ami a mérhető eredmények mellett, de egyénileg beosztható munkarendet tesz lehetővé. Szoros, gyakran baráti kapcsolatot ápol ügyfeleivel, ő az, akinek külföldi partnerei is vannak.

Telefonszáma: +36-30/528-5559, e-mail-címe: istvan.sumegi@demos-trade.com

 

LIPCSEI MÁRIA területi vezető, Nógrád, Heves és Szolnok megyék képviselete.

Marcsi neve sokaknak ismerős, 14 éve dolgozik a szektorban, először beszerző, majd gyártásvezető volt, a Démos előtt pedig 10 évig vezetett egy szerelvényüzletet. Másfél éve erősíti a Démost, az első évet a dél-nyugati régió fejlesztésével kezdte.A legnagyobb kihívás számára a piac tanítása, eddig még ismeretlen termékek bemutatása, illetve a partnerekkel történő zavartalan együttműködés folyamatos biztosítása.

Telefonszáma: +36-30/508-0984, e-mail-címe: maria.lipcsei@demos-trade.com

 

SZABÓ GÁBORkereskedelmi képviselő, Békés, Csongrád és Bács-Kiskun megyék képviselete.

Gábor 11 évig Békéscsabán egy asztalosipari szaküzletben értékesített bútoripari vasalatokat. Ez a több mint 10 éves szakmai tapasztalat győzte meg a Démost arról, hogy 2016-ban ajánlatot tegyen Gábornak, aki elfogadta és azóta a dél-keleti területek képviselője. Legnagyobb kihívásnak a nem pozitív változók kompenzálását érzi, mert nem szeretné, ha ezek rontanák üzleti eredményeit. Kereskedelmi képviselőként fontos számára a partnerkapcsolatok fejlesztése és saját szakmai és egzisztenciális fejlődése.

Telefonszáma: +36 30 214 1198, email címe: gabor.szabo@demos-trade.com

A Démos Trade Kft. 2017. szeptemberi megalakulásánál már teljesen világos volt az igény, hogy új kollégákkal kell erősítenünk, illetve, hogy új funkciókat is be kell építenünk üzleti modellünkbe, így 2018 februárjától megkezdtük a csapat fejlesztését:

 

JUHÁSZ TÍMEAkereskedelmi képviselő, Borsod, Szabolcs-Szamár és Hajdú-Bihar megyék képviselete.

Timi 2010 környékén csöppent a bútoripar világába, korábbi munkahelyein szintén bútoros termékek beszerzésével foglalkozott Debrecenben. Lojális munkavállaló, hosszú évek után érezte, hogy szeretne váltani és egy olyan nemzetközi cégnél dolgozni, ahol más munkakultúrát is megismerhet. Több korábbi alvó, illetve számunkra még ismeretlen céget is sikerült Démos-ügyféllé varázsolnia. Úgy hiszi, hogy a siker összetevői a mély szakmai tudás, a kitartás, a rendelkezésre álló termékportfólió és a szerencse.

Telefonszáma: +36-30/557-7438, e-mail-címe: timea.juhasz@demos-trade.com

 

HELMAN GERGELYkereskedelmi képviselő, Tolna, Baranya és Somogy megyék képviselete.

Gergő a csapat meglepetése, egészen más szakmából, pénzügyi területről érkezett, de kereste a megújulás lehetőségét. Pénzügyes múltjának köszönhetően rengeteg elemző munkát végez, gyakran vállal fel extrákat adatbázis-kezeléssel vagy kimutatásokkal kapcsolatban. Ő a csapat egyik erőforrása, és ő az, akivel szinte minden héten történik valami furcsa és szokatlan...

Telefonszáma: +36-70/779-3093, e-mail-címe: gergely.helman@demos-trade.com

 

ALBRECHT VILMOSkereskedelmi képviselő, Komárom-Esztergom és Fejér megyék képviselete.

Vilmos 2018 májusában érkezett hozzánk, korábban évekig Németországban dolgozott. Kifejezetten hunter-típusú értékesítő, sok új ügyfelet remélünk tőle. Vilmos mindig is erős volt a személyes kapcsolattartásban. Ami most új számára, hogy minden vevő más-más igényekkel jelentkezik, és ezekre minden alkalommal személyre szabott megoldást kell találnia. Az első visszajelzések alapján ezt nagyszerűen meg tudja oldani.

Telefonszáma: +36-70/886-6010, e-mail-címe: vilmos.albrecht@demos-trade.com

 

NAGY ZSÓFIAkereskedelmi képviselő, Vas és Zala megyék képviselete.

Zsófi a legfiatalabb és legfrissebben csatlakozott kollégánk, jelenleg a képzési szakaszban van. Szombathelyen él, tanulmányait közgazdász-mérnöki szakon végezte, így műszaki érdeklődése és földrajzi lokációja is érdekes volt számunkra. Az egyik legnagyobb telekommunikációs cégénél kiemelt értékesítő pozícióban dolgozott, majd belekóstolt az államigazgatásba is, de a szíve visszahúzta a műszaki kereskedelembe. Egyik célkitűzése, hogy az eddig megszerzett tapasztalatait a Démosnál tovább bővítse, és egyedi megoldásokkal teremtsen versenyelőnyöket a Démos számára.

Telefonszáma: +36-70/679-8870, e-mail-címe: zsofia.nagy@demos-trade.com

 

KÉVÉS JÁNOStermék- és technikai specialista, országos lefedettség.

Égető igény volt egy olyan kolléga behozatalára a magyar csapatba, aki kizárólag a termékekkel foglalkozik, azok paramétereit ismeri, hidat jelent a cseh és magyar kollégák között az új termékek bevezetésénél, illetve ezeket oktatni is képes. János az összes igényünknek megfelel és a csapat hatékonyságát emeli. Célja a partnerek, illetve üzletkötők teljes körű műszaki támogatása, a Démos termékportfóliójának a piac igényei szerinti bővítése. Fontos számára a precizitás és a munkafolyamatok észszerű, hatékony végrehajtása.

Telefonszáma: +36-70/779-2908, e-mail-címe: janos.keves@demos-trade.com


Kapcsolódó dokumentum:


bemutatkoznak-a-demos-trade-kft-munkatarsai-mert-kell-egy-jo-csapat-demos


Tetszett a cikk?