Karok közötti együttműködés a Soproni Egyetemen


A Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar ipari termék- és formatervező mérnöki BSc szakos és a Benedek Elek Pedagógiai Kar óvodapedagógus BA hallgatók közös játékkészítő projektben vesznek részt a tavaszi félévben, az őszi szemeszterben pedig a Simonyi Károly Kar Alkalmazott Művészeti Intézet formatervezés BA szakos hallgatói óvodai kismosdó tervezését kapták tervezési feladatnak.

Ezek a feladatok a Soproni Egyetemen a karok közötti szinergiák kihasználására irányuló együttműködés jegyében valósulnak meg, egyben szakmai nyitás a további és távlatosabb közös munkákra is.

IPARI TERMÉK- ÉS FORMATERVEZŐ, ÉS ÓVODAPEDAGÓGUSHALLGATÓK KÖZÖS JÁTÉKKÉSZÍTŐ PROJEKTJE

A tavaszi félév kezdetével elindult az elsőéves óvodapedagógus-hallgatók és a másodéves ipari termék- és formatervező mérnökhallgatók közös játékkészítő és -tervező projektje. Dr. Hartl Éva (BPK, intézetigazgató, egyetemi docens és dr. Horváth Péter György (SKK, egyetemi docens önálló kurzusaikat kapcsolták össze azzal a céllal, hogy az eltérő területen tanuló hallgatóik ezen csoportmunkával is újabb lehetőséget kapjanak szakmai ismereteik bővítésére.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.