Maximális erő, maximális dizájn, maximális kényelem

Egy olyan fiókrendszerről van szó, amelyet biztosan meg fog szeretni – a StrongMax ugyanis megbízható, erős és dizájnban is kiemelkedő!

A StrongMax keskeny oldalfalú fiókrendszer. A káva szélessége csupán 13 mm, ennek köszönhetően akár 25 mm-el növelheti a fiók hasznos belső terét a széles oldalfalú fiókrendszerekhez képest. Maga a fiók egy erős megbízható fióksínen fut, 40 kg teherbírással és beépített szinkronizált csillapítással. A javasolt szélesség maximálisan 1,6-szorosa a sín hosszának. A fiókja csendes és pontos, amit teljes terhelés mellett több mint 80 ezer nyitással és zárással teszteltünk.

A StrongMax a kiváló dizájnját nem csupán a keskeny oldalfalaknak köszönheti, a rejtett beállítási lehetőségeit is a fiók belső oldalába helyeztük, hogy ne zavarja a külső megjelenését. A fiók minden irányban állítható: ahogy vízszintesen, úgy függőlegesen, sőt a fiók dőlésszögét is beállíthatja a káva belső hátsó oldalában található csavarnak köszönhetően.

A választék teljes körű. Hosszban elérhető 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650 mm-ben. Magasságban 89, 121, 185, 249 mm közül választhat. A kínálat széles, sokféle kiegészítővel. Mint például az evőeszköztartók, gardróbszekrény rendszerezők, keresztbe választó korlát rendszer, csúszásgátló alátét. A három legnépszerűbb színben érheti el: fehér matt, antracit szürke és fekete matt.

Ha tökéletessé szeretné tenni a konyhabútorát, bátran építsen be üvegoldalfalas StrongMax fiókokat. Egy gyönyörű kamraszekrényt varázsolhat a szekrénysorba, miközben ahogy elől, úgy kihúzva oldalról is átlátja, mit tartalmaznak a fiókok. A határ csak az ön fantáziája, ezért növeltük kínálatunkat gardróbszekrény fiókrendszerezőkkel, melyeket úgy terveztünk, hogy tökéletesen illeszkedjenek a StrongMax rendszerhez színben és megjelenésben is. Elegáns és közben modern.

Kínálatunkat még szélesebbé tettük. Már elérhető az a StrongMax fiókrendszer is, amit 18 mm-es bútorlapból gyárthat teljes mértékben. Ennek az újdonságnak köszönhetően most már a front, fenék és hátfal egy dekorból nem akadály. Nem szükséges a visszamarás, ha egy bútorlapból gyártja a frontot és a fenéklapot. Az, hogy 18 mm-es lapból is gyárthatja a fiókokat, szintén egy dizájnos előnye a StrongMaxnak.

Ám, hogy ne csak a dizájn legyen előnyben, hanem a kényelem is, ezért a StrongMax rendszer jelölő sablonokkal is kiegészített. Kínálatunkban a fióksín korpuszjelölő sablon mellett a frontrögzítő jelölő könnyebbé és pontosabbá teszi a munkáját, így a jó munkához még kevesebb idő szükséges.

 

Ing. Považai Michal
Operatív termékmenedzser
Démos


Kapcsolódó dokumentum:


maximalis-ero-maximalis-dizajn-maximalis-kenyelem


Tetszett a cikk?