Konyhában is erősek vagyunk

A Démos saját márkája, a Strong változatlanul népszerű a felhasználók körében, hiszen könnyű vele dolgozni, és nevének angol jelentésével tökéletesen megegyezik a minősége is, erős és megbízható.

Partnereink megszokhatták már, hogy az új katalógus jelentkezésével egy új termékszortiment is megérkezik. Így volt ez a kategóriájában azóta is piacvezető Strongbox 2014-es bemutatkozásánál, és így van ez most is, hiszen a 2016-os katalógus júliusi premierjével együtt megérkezik a Strongride rejtett fióksín.

VÉGRE 18-AS LAPHOZ IS

A rejtett fióksínek közös problémája volt, hogy jellemzően 16 mm-es bútorlaphoz találták ki őket, míg itthon a 18 mm-es lapvastagság terjedt el. A Strongride plusz munkafolyamatok nélkül könnyedén szerelhető, az oldalfal anyagvastagsága akár a 19 mm-t is elérheti.

KÉTFAJTA TELJES KIHÚZÁSÚ VÁLTOZAT

A júliustól készleten lévő, így két nap alatt elérhető teljes kihúzású változatok fékes vagy push (fogantyú nélküli) mechanizmussal rendelkeznek, a hosszúságuk hat fajta méretben egységesen 300–550 mm, a teherbírásuk 30 kg, valamennyi szett tartalmazza a frontrögzítőket is, melyek háromirányú (fel/le, jobbra/ balra, előre/hátra) állítási lehetőséget biztosítanak.

TESZTELT ÉS TANÚSÍTOTT

A Démos a csehországi törvényeknek megfelelően valamennyi itthon forgalmazott termékére 2 éves jótállást vállal. Ezzel együtt a saját márkás termékeket szigorú teszteléseknek vetik alá a piacra vezetés előtt. Ez a Strongride esetében is így volt, bizonyítottan megfelel a gyártók elvárásainak, a minőség melletti ár–érték arányról pedig mindenki személyesen győződhet meg, ha felkeres egy Démos-partnert.

Démos Trade, a.s.
Telefon: +36 800 18 726
(mobil- és vezetékes számról egyaránt ingyenesen hívható)
www.demos-trade.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-julius-31


Tetszett a cikk?