A Blum sötét oldala

Az osztrák vasalatokat gyártó Blum, az új onyxfekete színvilágú kivetőpántokkal reagált a megnövekedett design elvárásokra a magas minőségű bútorgyártásban. 

A sötét bútorok életre keltik a finom eleganciát - kívül és belül egyaránt. Az új onyxfekete kivetőpántok diszkréten illeszkednek a bútorhoz, még több kialakítási szabadságot adva a minőségi bútorkészítésben, biztosítva, hogy design terén se kelljen kompromisszumokat kötni.

Az új színvilágú pántvariánsok 2016 ősze óta elérhető a Blum kínálatában. Minden szokványos kivetőpánt típus mint pl. CLIP top BLUMOTION 110°  profilajtó- , és pillér kivetőpántok kaphatóak a sötét színváltozatban. A mozgási minőség érdekében, kis vagy könnyű ajtóknál a BLUMOTION-funkció igény szerint egyszerűen kikapcsolható.

A szokványos kivetőpántok standard és széles nyitásszögű alkalmazásokhoz rugó nélkül is kaphatók. Ezáltal az ajtóknál lehetésges a TIP-ON kombináció.

Mi az a TIP-ON mozgástechnológia?

TIP-ON vasalattal a fogantyú nélküli ajtók, felnyílók vagy fiókok mechanikus nyitásrásegítésének köszönhetően fáradtság nélkül nyithatók - elegendő egy könnyed érintés. Nyitásnál a bútorfrontok a megfelelő kényeles szögben nyílnak ki és a bútor beleseje könnyedén megtekinthető. Záráshoz elegendő egy könnyed nyomás a bútorfront felületén.

A TIP-ON nem kombinálható a BLUMOTION csillapítóval.

Mi az a BLUMOTION?

BLUMOTION a Blum csillapítórendszere A BLUMOTION csillapítóval a bútorok finoman és halkan záródnak - és ez független a lendülettől, és a felnyíló, ajtó vagy fiók súlyától. A funkció a felnyíló vasalatoknál, kivetőpántoknál, fiók- és vezetősínrendszereknél be van építve.

A BLUMOTION nélküli kivetőpántokat kívánság szerint utólag fel lehet szerelni BLUMOTION egységgel. Nagyon egyszerű, csak fel kell pattintani.


Kapcsolódó dokumentum:


a-blum-soetet-oldala


Tetszett a cikk?