Funkció és formatervezés

Az igazán jó redőnymegoldások funkcionális előnyökkel rendelkeznek, amilyen például a gyors hozzáférhetőség, a teljes mozgásszabadság és a könnyű kezelés. A RAUVOLET metallic-line függőleges lamellás rendszer azonban még többet nyújt: ezeket a pozitív tulajdonságokat egy kiváló minőségű, valódi fém megjelenéssel egyesíti.

ELSŐ RANGÚ FUNKCIONALITÁS ÉS DIVATOS FÉM KÜLSŐ

Akár üzlethelyiségek berendezéséről, akár konyhai vagy irodabútorokról van szó, az egyenes vonalú formatervezésre, a nemes anyagválasztásra, valamint a könnyen hozzáférhető tárolóhelyekre mindig van kereslet. A kényelmi szempontok pedig különösen számítanak. A polimerek specialistájaként a REHAU számos terméket kínál portfóliójában, amely megfelel ezeknek a követelményeknek. Ilyen például a készre gyártott RAUVOLET metallic-line bútorredőnyrendszer.

Ez a rendszer egyesíti a polimer redőnyrendszerek funkcionális tulajdonságait egy kiváló minőségű nemesfém tetszetős külsejével – alumínium vagy csiszolt nemesacélközül választhat.


A RAUVOLET redőnyrendszerek egyszerűen és gyorsan felszerelhetők

GYORS HOZZÁFÉRÉS ÉS TELJES MOZGÁSSZABADSÁG

A RAUVOLET metallic-line redőny csekély erőfeszítéssel könnyedén gördül a vezetősínekben, szabaddá téve a redőny mögötti tárolóhelyet.A redőnyös szekrények további előnye, hogy nem rendelkeznek kifelé nyíló vagy billenő ajtókkal, amelyek kinyitva zavaróak lehetnek. Egy redőnyös szekrényekkel felszerelt helyiség mindig korlátlan mozgásszabadságot és maximális helyet biztosít a szekrény körül.

TÖKÉLETES VONALVEZETÉS

A RAUVOLET metallic-line teljesen egyenes vonalaival nyűgöz le. A REHAU RAUVOLET metallic-line rendszere készre gyártott, függőleges kazettás rendszerként kapható, amelyet azonnal be lehet építeni. A rendszer korpuszra szerelhető, az összeszerelés folyamata éppolyan egyszerű, mint a formatervezés maga.


Egyenes vonalú formatervezés, gyors hozzáférés a szekrény tartalmához: RAUVOLET metallic-line

VÉGTELENÜL SOK KIALAKÍTÁSI LEHETŐSÉG

A RAUVOLET metallic-line rendszer mellett a REHAU egy átfogó redőnyprogramot is kínál. Legyenek akár egy konyhában, irodában, nappaliban vagy üzlethelyiségekben, a redőnyös szekrények igényes formatervezésükkel és egyszerű kezelésükkel tűnnek ki. Ötféle design irányvonal, hétféle mechanika a függőleges alkalmazáshoz, kilencféle profilgeometria, valamint 27 szín és dekor – az alkotói kreativitás szabadon szárnyalhat. A REHAU moduláris felépítésének köszönhetően a redőnyprofilok, vezetősín- variációk és a kívánt tartozékok rendkívül egyszerűen kombinálhatók egymással. A formatervezés mellett a gyors és egyszerű összeszerelés áll a koncepció középpontjában.

EGYSZERŰ TERVEZÉS ÉS MEGRENDELÉS

A készre gyártott redőnykészleteket akár már egy darabtól, milliméter pontossággal összeállíthatja, illetve egyszerűen és gyorsan megrendelheti a REHAU redőnykonfigurátor használatával. A www.rehau.de/rollladenkonfigurator webhelyen mindössze hét lépésben eljuthat a tökéletes, méretre szabott redőnyhöz.

Minden kép szerzői jogának birtokosa a REHAU


Kapcsolódó dokumentum:


funkcio-es-formatervezes


Tetszett a cikk?