Felfelé törekszik

A Salice olasz gyártó olyan felnyíló bútorajtó pánt-vasalattal állt elő, ami egyszerű kivitele ellenére, sok helyzetben ideális megoldást képes nyújtani.

A WIND névre hallgató pánt-vasalat konyhai felső elemekhez, magas építésű rekeszes tárolószekrények felnyíló ajtóihoz ugyanúgy lehet alkalmazni, mint irodai- és nappali bútorokhoz, fürdő- illetve hálószobába.

A rendszer magában foglalja a nyomásra nyitás (push to open) funkciót, ami a frontot így kéz nélkül emeli fel a beépített rugóknak köszönhetően.

Ami az állítási lehetőségeket illeti: a fokozatos, 3-dimenziós állítás kényelmesen és precízen elvégezhető. Ezen túlmenően azonban további komfortfokozatok is beállíthatók. Szabályozható a csukódást csillapító beépített fékeződugattyú ereje. Az ajtólap tömegének a megváltozásával (pl. a nagyobb lesz a korpuszmagasság) pedig a visszacsapódás rugóerejét is tudjuk korrigálni. Az ajtólap szerszám nélkül egyszerűen és gyorsan a korpuszra szerelhető, illetve leszedhető.

A gyártó cég nem is lenne igazi olasz, ha a dizájnra nem fordítanának elegendő figyelmet. A vasalatot burkoló és védő műanyag borítás ugyanis hatféle színben is elérhető a fehér és a rozsdamentes fémszíntől kezdve a szürke és pezsgőszíneken át a metál- és szatén feketéig.

Bővebb termékinformáció (angol nyelven) itt elérhető.


Tetszett a cikk?