Még több aktuális felület és forma

A Häfele egy új, bővített prospektusban mutatja be a harmadik generációs bútorfogantyú-programját több, mint ötven oldalon.

A modern bútorgyártásban a fogantyúknak nemcsak funkcionális szerepük van, hanem a legmagasabb dizájn- és divatos felületi igényeknek is maximálisan meg kell felelniük. Mint például a H17-es fogantyúkollekciónk. A jelenlegi modellek egyaránt funkcionálisak és elegáns kiegészítő elemei a bútornak.

A Häfele bútorfogantyú-kollekció minden darabja levédett és Häfele-logóval ellátott. Elsősorban elegánsan egyszerű kivitelben és divatos felületekkel állnak rendelkezésre polírozott, krómozott és nikkelezett, csiszolt, valamint a keresett „vintage” stílusban. Antik koptatott, fém- és fekete színűek.

A magasfényű frontok rajongói számára stílusos kivitelben is kaphatók, nikkelezett és fekete polírozottak. A Häfele új divatos felületi színei: arany, rózsa ezüst és antracit. 

NÉMET MINŐSÉG ÉS CSÚCSMEGJELENÉS –  TERMÉSZETESEN

A funkcionalitás és a minőség volt a legfontosabb szempont az új Häfele fogantyúk kialakításánál. A fogantyúk könnyen megfoghatók és kényelmesek a fogáshoz, nincs bosszantó sarok vagy él, amely befolyásolhatja a fogást. Cinkből, alumíniumból és bőrből készülnek. A fogantyúk minden típusú nyitáshoz alkalmasak: a harmonika- és tolóajtókhoz, valamint a nyíló ajtószárnyakhoz és a fiókokhoz is.

Még a nehezebb ajtók is, mint például a hűtőszekrények, mosogatógépek ajtói is könnyen nyithatóak velük. A fogantyúk könnyen tisztíthatóak. A Häfele bútorfogantyúkat 32 és 448 mm közötti furatméretekkel tervezték, így könnyen integrálhatók a folyamatban lévő gyártási programba. Néhány modell dupla furattal rendelkezik, hogy kétféle furatképhez is használható legyen.

Minden fogantyút a konyhatechnikai iparági szabványnak megfelelően tesztelnek, és megfelelnek a legmagasabb minőségi színvonalnak és követelményeknek.

AZ EGYEDI MEGJELENÉS KÖNNYEDÉN  MEGVALÓSÍTHATÓ

A korábbi modellsorozathoz hasonlóan, a már bemutatott fogantyúkat is teljesen a „Häfele tervezte” az első formatervezési tanulmányoktól a szerszám- és a sorozatgyártásig. Egy független minőség-ellenőrző laboratóriumban vizsgálják folyamatosan a gyártás során a minőséget. Az új kollekció jelenleg németországi raktárunkból szállítható. 

HÄFELE GMBH & CO KG MAGYARORSZÁG KERESKEDELMI IRODA
1132 Budapest, Váci u. 18.
Tel.: 0036-1-225-3414
www.haefele.de

 


Kapcsolódó dokumentum:


haefele-butorfogantyuk-uj-aktualis-h17-es-kollekcio-meg-toebb-aktualis-feluelet-es-forma


Tetszett a cikk?