Az üveg könnyedsége a konyhában

Filigrán dizájn egyszerű beépíthetőséggel és optimális gördülési tulajdonságokkal egybekötve – ezt biztosítja a REHAU az új RAUVOLET vetro-line üveg redőnyrendszerével. A nemes hatású, valódi üvegből készült lamelláknak, az üveg fogantyúprofilnak és a csökkentett szélességű vezetősíneknek köszönhetően a bútorredőnyrendszer vonzza a tekintetet.

TÜKRÖZŐDŐ REDŐNY

A RAUVOLET vetro-line 2.0 50 milliméter széles, egyrétegű biztonsági üvegből készült lamellái minden bútort és helyiséget különlegessé tesznek. A nemes hatású, valódi üvegből készült lamellák harmonikus felületet alkotva belesimulnak a bútor frontjába. A hatásos megjelenésű redőnyfelületen visszafogottan tükröződnek a fények, eleganciát kölcsönözve a teljes bútordarabnak.

A RAUVOLET vetro-line 2.0 fekete, fehér, füst és szatén színű lamellákkal, alumínium és nemesacél keretprofilokkal kapható. A REHAU számára fontos az anyagválaszték kimagasló minősége: a lamellák biztonsági üvege karcálló, és különösen jól ellenáll a terhelésnek.

EGÉSZEN EGYSZERŰ

A termék használata is egyszerű, de a beépítés könnyedsége a bútorasztalosok, belsőépítészek és az ipar számára is előnyöket kínál. A beépítésre kész, kazettás rendszernek köszönhetően az üveg redőnyrendszer egyszerűen szerelhető. A kazettamodul és a tartozékok egyszerűen a korpuszra csavarozhatóak.

Nézze meg a videót a RAUVOLET vetro-line redőnyök beépítéséről!

REHAU Kft.,
2051 Biatorbágy,
Rozália park 9.
www.rehau.hu


Kapcsolódó dokumentum:


az-ueveg-koennyedsege-a-konyhaban


Tetszett a cikk?