Egy termék három helyett

BLUMOTION S

A világ önmagában is elég bonyolult. Az új BLUMOTION S LEGRABOX és MOVENTO fiókhoz való vezetősín egyszerűbbé teszi önnek. Egy vezetősínnel egyszerre több mozgástechnológiát tud megoldani, mindegy, hogy BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION vagy SERVO-DRIVE-ról van szó.

BLUMOTION

A fiók nagyobb lendülettel való becsukásához hatékony csillapításra van szükség. A BLUMOTION S új vezetősín optimális csillapítási úttal rendelkezik. Most a fiókok még finomabban záródnak.

TIP-ON BLUMOTION

Szeretné, ha a fiókok és a kihúzók egy egyszerű érintéssel nyíljanak? Ehhez ideális a TIP-ON BLUMOTION. A BLUMOTION S vezetősín megmarad, és ehhez társul a nyitásrásegítés. Az egyedülálló termékintelligenciának köszönhetően, a csillapítási út automatikusan illeszkedik. A burkolaton lévő jelölések segítenek a TIP-ON BLUMOTION alkatrészek szerszám nélküli és időtakarékos felszerelésében.

SERVO-DRIVE

Nincs szabad keze? Akkor ebben az esetben a BLUMOTION S vezetősín SERVO-DRIVE alkatrészekkel egészül ki: elektromos nyitással és csillapított zárással segít. Elegendő az előlapot megérinteni vagy a fogantyút egy kicsit meghúzni, és a fiókok, valamint kihúzók már nyílnak is maguktól.

A SERVO-DRIVE alapja egy elektromos meghajtóegység, ami impulzust ad a nyitáshoz. Függetlenül attól, hogy van-e fogantyú, a SERVO-DRIVE a fiókot biztonságosan és megbízhatóan nyitja. A fiók teljesen szabadon mozog, és bármely pozícióban megállítható.

A BLUMOTION S alkalmazásával különféle rendszereket alakíthat ki, miközben a megmunkálás és a szerelés a megszokottan egyszerű marad: a meglévő mozgástechnológiai elemeket kell alkalmazni, a tartozékok ugyanazok. A furat- és rögzítési pozíciók mindhárom mozgástechnológia esetén azonosak maradnak. A BLUMOTION S ezzel változatlan megmunkálás mellett, a legnagyobb rugalmasságot nyújtja. A megszokott állítási lehetőségek is biztosítottak. A LEGRABOX és MOVENTO szép fugaképéről a beépített magassági, oldal-, hajlásés mélységi állítás gondoskodik.


Kapcsolódó dokumentum:


blumotion


Tetszett a cikk?