Vékony előlapok egyszerű rögzítése

A Blum bemutatja az első rögzítőrendszerét, mely vékony előlapokhoz felnyílóknál, ajtóknál és kihúzóknál is alkalmazható.

Bővítse lehetőségei tárházát, és könnyedén követheti az új bútor-trendeket. A bútorok jól mutatnak a vékony frontokkal, és a már jól bevált Blum-funkcionalitással kibővítve, a minimál bútordesign könnyedén megvalósítható minden lakótérben. A vékony előlaphoz való új termékünk alapja az EXPANDO T.

HÁROM FELHASZNÁLÁS

Annak érdekében, hogy az ön munkáját minél egyszerűbbé tegyük, olyan rögzítőrendszert fejlesztettünk ki, ami mindjárt három felhasználáshoz is alkalmazható: felnyílók, ajtók és kihúzók. Így nemcsak egyes elemeket, hanem komplett konyhákat is fel lehet vele szerelni.

 

A már 8 mm vékony előlapokhoz való EXPANDO T rögzítőrendszer sokféle anyaghoz, és egészen különleges designötletekhez alkalmazható.

A SZERELÉS

A szerelés és a beállítás egyszerű és komfortos.

Fúrás, bepréselés, csavarozás és kész.

A kemény anyagokban acél behúzó horgok gondoskodnak az erős tartásról, puha anyagoknál pedig műanyag pofák biztosítják a tartást. Az EXPANDO T egy 10 mm átmérőjű és 6 mm mély furattal rögzíthető.

Az EXPANDO T további felhasználásokhoz egyedi dűbelként is kapható.

A vékony ajtókhoz való új CLIP top BLUMOTION rögzítőszerkezettel ugyancsak sikerült a BLUMOTION-funkciót a kivetőpántba beépíteni – és mindezt pántedény nélkül. A beugrás nélküli kivetőpánttal belső kihúzású fiókos bútorok is megvalósíthatók.

A kiválasztott felnyíló típusok – AVENTOS HK, HS és HL – a vékony előlapokhoz való rögzítőrendszerrel, a rögzítési pozíciók módosítása nélkül megvalósíthatók.

A keskeny dizájn a vékony előlapokkal jól érvényesül a LEGRABOX fiókoknál és kihúzóknál. Az azonos rögzítési pozícióknak köszönhetően, az előlap rögzítéséhez elegendő pár mozdulat.

A Blum weboldalán – e-services.blum.com/main/ – elérhető terméktervező segít önnek egyéni vasalatmegoldásához megfelelő vasalatok kiszámításában – szoftvertelepítés vagy letöltés nélkül. Ezen kívül értékes információkhoz juthat termékeinkről, sőt, CAD-adatokat is talál összeállításhoz vagy egyedi termékekhez.

Kitüntetések igazolják termékeink és szolgáltatásaink magas minőségét.

Blum Hungária Kft.
2600 Vác, Gödöllői út 16/14.
info.hu@blum.com
www.blum.com


Kapcsolódó dokumentum:


vekony-elolapok-egyszeru-roegzitese


Tetszett a cikk?