Egy új pántcsalád, amely mindent tud

A Titus a világ egyik vezető bútorpántgyártója, amely az innovációban is az élen jár. Ezt bizonyítja legújabb pántcsaládja, a T-type is, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelve számos olyan új funkciót alkalmaz, amely nagymértékben megkönnyíti a mindennapi munkánkat.

A végfelhasználó is elégedett lesz velük, hiszen a Titus pántok alkalmazásával bútorajtói zajmentesen csukódnak, a konyha teljes élettartamára megbízható, tökéletes működést biztosítanak.

A T-type pántcsaládban beépített csillapítóval, illetve csillapítás nélküli pántok széles köre megtalálható. A csillapítás nélküli pántokhoz akár utólag is szerelhető rátétcsillapító, így később is meggondolhatjuk magunkat, ha a használat során indokolttá válik a csillapított működés.

A csillapítást az ajtó méreteinek, súlyának és a felhasználói igényeknek megfelelően hangolhatjuk.

Megfelelő beállítás esetén a csukódás gyors, a fékezőerő csak később kezd hatni, és az ajtó némán záródik.

A pántszár a pánttalpra bármilyen irányból egy mozdulattal rápattintható, így ennek a 3 irányú felszerelésnek köszönhetően beépítésük gyors és kényelmes még a magas, több pánttal szerelt ajtók esetében is, és akár egyedül is elvégezhető. A jól átgondolt pántszár-kialakítás gondoskodik róla, hogy a pántok az esetleges fúrási pontatlanságok ellenére is precízen működnek. Erős igénybevételnek kitett helyeken is alkalmazhatóak, a T-type pánttal ellátott ajtók nem ereszkednek meg az idők során sem, a gyártó 100.000 nyitást garantál.

A széleskörűen használható termékcsalád tagjai minden szempontból megfelelnek korunk esztétikai elvárásainak is, kialakításuk tetszetős, ugyanaz a pánt több frontvastagság esetén is alkalmazható. 

A terméket Magyarországon a Forest Hungary Kft. forgalmazza.

Bővebb információ: 
www.foresteu.com


Kapcsolódó dokumentum:


egy-uj-pantcsalad-amely-mindent-tud-forest


Tetszett a cikk?