Home office-trendek a Schachermayernél

Egyre népszerűbbek manapság – a növekvő ingatlanáraknak is köszönhetően – az egy helyiségből irodát, majd pillanatok alatt konyhát vagy épp hálószobát „elővarázsoló” vasalatok. A megoldások mindezekre a Schachermayernél raktárról azonnal elérhetők, ill. a biatorbágyi bemutatóteremben megtekinthetők.

A Hawa Concepta vasalat segítségével eltüntethetjük a konyhabútort vagy az irodai sarkot egy professzionális, új megoldásnak köszönhetően. A nyíló- és harmonikaajtók is betolhatók a korpuszba, ezzel letisztult képet nyújtva nyitott és csukott helyzetben egyaránt. A Concepta rendszer elemei egymással rugalmasan kombinálhatók, kényelmesen működtethetők.

A vasalat könnyedén és csendesen mozog még nehéz ajtólapokkal is. Beszerelési ideje minimális, és minden beállítás elvégezhető elölről, a bútor szétszerelése nélkül.

A felhajtható ágyakkal helyet spórolunk, azaz ingatlanköltséget, miközben a precíz működésnek köszönhetően egy gyerek is könnyedén és biztonságosan nyitja-csukja a szerkezetet; valamint az asztalos szakemberek részéről a beépítés is egyszerűen megoldható. 1 vagy 2 személyes, rövidebb vagy hosszabb oldalra nyíló változatok egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. 

Schachermayer Kft.
2051 Biatorbágy, 
Dózsa György u. 54.
Tel.: 06 23 530 980
e-mail: info@schachermayer.hu

www.schachermayer.hu
www.vasalat.hu


Kapcsolódó dokumentum:


home-office-trendek-a-schachermayernel


Tetszett a cikk?