A toló teraszajtók új generációja

A speciális feltételek speciális eszközöket és módokat igényelnek. Az egyre gyakoribb extrém éghajlati viszonyok között, mint például szélvihar, jégeső vagy heves esőzés, valamint a speciális építészeti előírások mellett a standard gyakran nem bizonyul elegendőnek a nyílászárók terén.

A tolóablakok és -ajtók világszinten nagy népszerűségnek örvendenek. Segítségükkel rengeteg fény jut a lakásba vagy az irodába, könnyű átjárást biztosítanak bel- és kültér között, és mindemellett helytakarékosan is nyithatók. A Roto Patio Inowa mindezt kényelmes működtetés mellett biztosítja, és új mércét állít fel a tömítettség területén.

A Roto újgenerációs tolóvasalatának az igazi előnye a mozgó szárny emelés nélküli eltolhatósága, valamint a körbefutó tömítési síkok és az innovatív tokra merőleges záródási mozgásból eredő, különösen magas szorítónyomás.


Innovatív tokra merőleges záródási mozgás: zárt állás


Innovatív tokra merőleges záródási mozgás: toló állás

A kilincs által vezérelt, már alapkivitel esetén is körkörösen elhelyezkedő záródási pontok – a mozgó és a fix szárny találkozásánál is – kényelmes és nagy erőkifejtéstől mentes záródást biztosítanak. A további záródási pontok beépítésével a lehető legnagyobb szigetelés és magasabb biztonság érhető el. Ezek a kívánt mennyiségben és a kívánt helyekre helyezhetőek el.

A kiváló gördülési tulajdonsággal rendelkező futóművek az akár 200 kg tömegű szárnyak szinte erőkifejtéstől mentes, halk és súrlódásmentes nyitását, tolását és zárását teszik lehetővé. Emellett a mozgó szárny horonyszélességének, ill. magasságának maximális mérete 1500, ill. 2500 mm lehet. A rejtett vasalattechnikának köszönhetően teljes belmagasságú üvegfelület alakítható ki a világos belső terekhez és az átlátszó homlokzatokhoz.

A Roto Patio Inowa egy, illetve két mozgatható szárnnyal rendelkező tolószerkezetekhez alkalmazható. A toló- és a fix szárnyak számos sémavariációban rendezhetők el. Az innovatív tolószerkezet letisztult dizájnnal és hatalmas üvegfelülettel rendelkezik, míg az alacsony kialakítású komfortküszöb kényelmes közlekedést tesz lehetővé.

Tekintse meg YouTube csatornánkon Roto Patio Inowa videónkat!

Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft.
facebook.com/RotoMagyarorszag
www.roto.hu


Kapcsolódó dokumentum:


roto-patio-inowa-az-otletes-vasalat-kivalo-szigetelesu-tolorendszerekhez-a-tolo-teraszajtok-uj-generacioja


Tetszett a cikk?