Dispensa Junior Slim

A Kesseböhmer több újdonságot mutatott be az idei Interzumon: például egy olyan vasalatot, amely keskenyebb helyigényű, 200, 300, 400 mm széles alsó korpuszba építhető.

Az úgynevezett kiskamraszekrények sok helyet biztosítanak a legszűkebb terekben is. Az új „DISPENSA junior slim” harmonikusan illeszkedik a „DISPENSA” családba.

A „DISPENSA junior slim” alsó és felső megvezetésének köszönhetően komoly stabilitást biztosít a korpuszon belül. A tökéletes harmónia pedig az előlap 3D állíthatóságával érhető el. A termék nagy előnye, hogy a vásárlók, ügyfelek választhatnak a kiegészítők közül: a tálcák, kosarak és tárolódobozok különböző formákban és színekben érhetőek el.

FREESPACE
A jövő technológiája már a háztartásokban is jelen van, ahol egyszerű és letisztult dizájnnal tökéletesíti a mindennapokat. A Kesseböhmer most ismét megmutatta, hogy bútorszerelvényeivel képes megvalósítani ezt az irányelvet.

A „FREEspace” minimális beépített mélységgel, vékony megjelenéssel, jó állíthatóságával teszi tökéletessé a felnyíló korpuszokat.

SPACEFLEXX – VISZLÁT, KÁOSZ!
A Kesseböhmer újdonsága, a Spaceflexx, lehetővé teszi, hogy a háztartások fiókjaiban rend és átláthatóság uralkodjon. A termék egyszerűen, szerszám nélkül szerelhető össze, és egy 600 mm széles és 130 mm magas fiókban már alkalmazható. A speciális „nesttex” nevű anyagnak köszönhetően, minden fajta méret és forma rendszerezhető a termékkel.

BútorVonal
Bemutatóterem címe:
2112 Veresegyház, Bánki Donát utca 3.
butorvonal@butorvonal.hu
www.butorvonal.hu


Kapcsolódó dokumentum:


dispensa-junior-slim


Tetszett a cikk?