Most indul a jövő

Hosszú élettartamú ablakok, szemet gyönyörködtető kivitel, komfortos működtetés, gazdaságos gyártás, valamint biztonság – az új átfogó Roto NX program tökéletesen megfelel a jövőbeli kihívásoknak.


Új Roto NX T pántoldal faablakokhoz integrált résszellőztetéssel és rejtett csavarozással az ollónál

ÚJ MÉRFÖLDKŐ A BUKÓ-NYÍLÓ VASALATOK TERÜLETÉN

A Roto NX egy új bukó-nyíló vasalatrendszer a jól bevált Roto NT alapjain – új tulajdonságokkal és funkciókkal, amelyeknek köszönhetően a rendszer biztos befektetés a jövőre nézve. Minden felhasználó profitálhat az olyan kézzelfogható előnyökből, mint a minimális gyártási és szerelési költség, illetve a költségtakarékosság. A gazdaságosság, a biztonság, a komfort és a dizájn területén a Roto az NX vasalatrendszerrel új léptéket teremt.

KIEMELKEDŐ GAZDASÁGOSSÁG

A rendszer garantálja az egyszerű és gyors szerelést a nyílászáró gyártása során, valamint a beépítésekor. Ezenkívül a kevesebb cikkmennyiségből fakadóan jelentősen csökkenti a raktározási és a logisztikai költséget is, így idő és pénz takarítható meg.


Buktatott Roto NX TiltSafe ablak – bukó állásban RC 2 minősítésű betörésgátlással

MAGASABB BIZTONSÁG

Az új alkatrészek jobb betörés elleni védelmet nyújtanak, például az RC 2 biztonsági fokozatnak megfelelő bukó állás révén. Ezenkívül a vasalatnak a felhasználása is megbízhatóbb, mivel már alapkivitelben is nagyobb teherbírást tesz lehetővé. Harmadrészt a választék átfogó szélessége és mélysége maximális megbízhatóságot és döntési biztonságot teremt.

NAGYOBB KOMFORT

Egyrészt a rendszer előnye a könnyű kezelhetőség és a tartós működőképesség. Másrészt javítja a lakáskomfortot, például az optimalizált szellőztetési tulajdonságok és az épületautomatizálási rendszerekbe való integrálás révén.

KORSZERŰ DIZÁJN

Ez többek között az elegáns takaróknak, az esztétikus porszórásnak és az ollókar által takart csavarozásnak köszönhető. A megnövelt teherbírás révén pedig korszerű térkialakítás válik lehetővé nagy üvegfelületekkel.

 

Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft.
www.roto.hu
facebook.com/RotoMagyarorszag

 

A cikk a Magyar Asztalos 2021. májusi számában jelent meg.
A lapra az alábbi linken fizethet elő: 

https://faipar.hu/magyar-asztalos-elofizetes
Heti hírlevelünkre itt iratkozhat fel: https://faipar.hu/hirlevelfeliratkozas

Kapcsolódó dokumentum:


most-indul-a-jovo


Tetszett a cikk?