Minden a bútorgyártáshoz

A Démos Trade Kft. az egyik legszélesebb termékportfólióval rendelkező bútorvasalat-beszállító Magyarországon. A márkák között megtalálhatóak saját márkái is, mint a STRONG és a TULIP.

A Démos Trade portfóliója folyamatosan bővül, így a legújabb vasalatok, megoldások elérhetővé válnak a szakemberek számára, mint a piacon egyre népszerűbbé váló elektromos asztallábak, a legmodernebb elektromos berendezések, vagy a legújabb összekötő vasalatok, a KNAPP-termékek, melyekkel ragasztó használata nélkül alakíthat ki kötéseket.

Az ősz beköszöntével ismét hangsúly kerül az irodai életre, mely akár az irodában, vagy az egyre népszerűbb home office-ban is kialakításra kerülhet. Mivel a lényegi időt asztal előtt töltjük, az egészséges testtartás érdekében fontos, hogy beállíthassuk a munkalap magasságát. Természetesen a magasabb embereknek magasabbra, az alacsonyabbaknak alacsonyabbra van szükségük. A nem megfelelő beállítás miatt a hátgerinc görbül, vagy rossz szögben tarthatjuk a kezünket az asztalon. Ezért érdemes befektetni az állítható asztallábakba. A STRONG elektromosan állítható asztallábak háromféle színben (fekete, ezüst, fehér) és kétféle verzióban (egyenes és sarokváltozat) érhetőek el. Egyenes verziója akár egy 120 kg-os, míg sarok változata akár 150 kg-os betonlapot is fel tud emelni 625 mm-es alapmagasságból 1280 mm-re. Az asztallap akár 1800 mm széles és 800 mm mély is lehet. Az egyenes kivitel 2 motorral, míg a sarok 3 motorral dolgozik, és mindkettő vezérlőjének 4 magasságban tanítható memóriája van. Ez nemcsak akkor fontos, ha az ülő és álló pozíció között szeretnénk váltani, de akkor is, ha egy asztalnál több, különböző magasságú dolgozó van. Egyre nagyobb hangsúly kerül a helytakarékosságra és az okos megoldásokra. Erre kínál megoldást 2022-ben érkező termékünk, a STRONG elektromosan kihúzható konnektor. Az aktuális áramhasználás függvényében a konnektort bármilyen pozícióban megállíthatja, nyitása és zárása egyszerűen, dupla érintéssel aktiválódik. Ráadásul a konnektorokon kívül USB-A és USB-C porttal is rendelkezik, a mai világ igényeit kielégítve.

Egyre nagyobb hangsúly kerül a helytakarékosságra és az okos megoldásokra.

Kínálatunkban megtalálja a legújabb összekötő vasalatokat, a KNAPP márka termékeit. A KNAPP®, mint családi vállalat, immár 30 éve a faházak területén működő rendszerek összekapcsolásának szakembere. A termékek többsége szabadalmazott és cégen belül fejlesztették ki. A termékeik népszerűsége a kreativitásban és a megbízható megoldásokban rejtőzik. Az érdekes termékeik közé például a KNAPP SUNNY (463414) tartozik, amely teljesen egyszerűen működik, hasonlóan, mint a klasszikus lamella. Láthatatlan kötések kialakításához általános alapanyagok használatánál, mint például az MDF vagy a faforgács bútorlap. Ráadásul a szerelése egyszerű és nem igényel speciális szerszámot. A hornyok bemarását követően a műanyag, önszorító ellendarabokat beütjük kalapáccsal egymással szembe. Az alkatrészek fecskefarokkal rendelkeznek, amelyek hosszirányban illeszkednek a horonyba. Ezt követően csak az alkatrészeket nyomjuk egymásnak, és nem leválasztható kötést hoz létre ragasztó használata nélkül.

Hasonló termék a KNAPP SILVER (463413), amely azonban nem műanyagból, hanem alumínium és cink ötvözetéből készül, ezért a használata inkább tömör fában alkalmazható. A SILVER egyik előnye, hogy szinte bármilyen szögben csatlakoztatható, természetesen ismét ragasztó használata nélkül. Ráadásul a kötés oldható.

Az utolsó termék, amit szeretnék megemlíteni, a KNAPP QUICK-SET (459418). Ez a termék két elemből áll, egy csapból és egy összekötő tipliből. Ismétlem, ez egy nagyon egyszerű módja a szilárd, láthatatlan kapcsolat hatékony elérésének. Az összeszereléshez nincs szükség speciális szerszámokra. Mindössze annyit kell tennie, hogy lyukat fúr a tiplihez, majd be kell ütni. Egyszerűen csavarjuk be a csapot az előrefúrt lyukba, majd csatlakoztassuk a másik eleméhez. Tehát képzeljünk el egy keveréket az excentrikus csavarok és a klasszikus csapok között, azzal a különbséggel, hogy ragasztó használata nélkül nem leválasztható kapcsolatot hozunk létre.

Legújabb termékeinket és bemutatóanyagainkat elérheti a www.demos-trade.hu oldalon.


Kapcsolódó dokumentum:


minden-a-butorgyartashoz


Tetszett a cikk?