Elindul a Magyar Asztalos és faipar.hu podcastja

Rohanó világban élünk, a hétköznapi életünkbe pedig egyre jobban begyűrűzik a digitalizáció. Mi, a Magyar Asztalos szerkesztőségében is látjuk, érezzük, hogy egy újabb paradigmaváltáshoz érkeztünk az interneten alapuló információközlésben.

Egymáshoz viszonyítva eltérő arányban és módon, de a Magyar Asztalos szakfolyóirat és faipar.hu portál célja továbbra is a hazai szakma informálása. Szolgáltatásainkat ennek fényében szeretnénk bővíteni most induló podcast sorozatunkkal, ezzel pedig olyan információs platformot kialakítani, mellyel nem kötjük az érdeklődőt kijelző elé. Hallgathatja online, offline, a nap folyamán bárhol és bármikor, vezetés közben, pihenésképpen vagy munka mellett.

Vendégelőadóink lesznek többek között:

  • gazdasági- és szakmai szervezetek képviselői,
  • a szakképzésben oktatók és hallgatók,
  • alapanyag, gép- és szerszám gyártás/kereskedelem szereplői,
  • az asztalos szakmát űző mesteremberek,
  • a hazai fa-, asztalos- és bútoripar megkerülhetetlen szereplői.

A 2-3 hetente jelentkező epizódok elérhetőek a Soundcloud, Spotify, Apple Podcastok, Google Podcast streaming szolgáltatókon keresztül.

Az első részben Pintér-Péntek Imre, a Magyar Asztalos kiadója, az X-Meditor Kft. főtulajdonosa, ügyvezető igazgatója mesél a szakfolyóirat alapításáról és csaknem 30 éves történetéről.

A podcast elérhető az alábbi linkeken:

Spotify

Soundcloud


Tetszett a cikk?