SZAKMAI MAJÁLIS A FORESTNÉL

Az idei Forest Expo immár az 5. volt a sorban, de ahelyett, hogy az évek alatt megkopott volna a   fénye ennek a nyárnyitó partnertalálkozónak, inkább jót tett neki az „öregedés". Az Expo idénre egy  kellemes és kiegyensúlyozott élménnyé avanzsált, ahol a szórakoztatást és a vendéglátást pont  megfelelően fűszerezték a szervezők szakmaisággal, szakmai újdonságokkal, üzlettel.

Az idei Forest Expo május 28-án nyitotta meg kapuit Zalaegerszegen, a Forest Hungary Kft.  telephelyén, ahová az előzetes nagyfokú érdeklődésnek megfelelően, közel 900 szakember,  érdeklődő el is látogatott és részt vett az egész napos rendezvényen.

Rengeteg program várta az érdeklődőket az egész nap folyamán. A fő rendezvénysátorban szakmai  és marketing-előadások színesítették a képet, de voltak szekció-előadások is, ahol szűkebb szakmai  témákról hallgattak információkat az érdeklődők. A vendégeknek lehetőségük volt napi több alkalommal is vezetett raktárés üzemlátogatásokon részt venni, ahol betekintést nyerhettek abba, hogyan is állítják össze a rendeléseket a Forest munkatársai, valamint a konfekcionáló üzem  munkájából is ízelítőt kaphattak.

A Forest Expók visszatérő motívuma az új termékkatalógus debütálása, amelyet minden második  évben ekkorra időzítenek szerkesztői, és a résztvevők még„nyomdamelegen” kapják kézbe az Expo végén.

Az idén közel 100 oldalt hízott katalógust Paksa Gergely mutatta be az érdeklődőknek, részletezve a katalógus struktúrájának bővítését és a termékpaletta újdonságait, az izgalmasabb termékekre,  termékcsopor tok ra k ülön is k itér ve. A Forest termékkatalógusa idén 18 fejezetre bővült, amely  főképp a vasalatcsoportok külön fejezetekbe sorolásával lett még inkább kezelhető és átlátható  kiadvány.

Az érdekességeket tekintve a lapanyagok területén a szinkronpórusos felületi struktúrák megjelenésére és térhódítására és a bütü élzárókra hívta fel az előadó a figyelmet. A szinkronpórusok esetén arról van szó, hogy a lap felületi struktúrája, az erezetnyomás szinkronban van a lap felületi optikájával, ami új minőségi szintre emeli ezeket a termékeket. Ha pedig a lap megfelelő élét bütü élzáróval zárja le az asztalos, már kész is van a tökéletes tömörfa élménye bútorlap felhasználásával.

A rozsdamentes mosogatók területén egy új gyártó mutatkozott be idén a Forest palettáján,  az olasz CM cég, aki 18/10-es acél mosogatócsaládjával, beépítési rendszerével és a kapcsolódó  normál, zuhanyzós csaptelepeivel, kiegészítőivel nagyon gazdaságos alternatívája lehet a piacon elérhető hasonló termékeknek.

A vasalatmegoldásokat tekintve több újdonságra is felhívta az előadó a figyelmet, a helykihasználást  tökéletesítő lábazati fiókrendszerektől, a bútorpántokon, az FDS fiókrendszereken keresztül az új  Nevato tolóajtómegoldásokig.

A katalógus végére került élzárók szín- és méretválasztéka is folyamatosan bővült a cégnél, ma már  149 ABS-szín áll rendelkezésre anyagtekercsből, és folyamatosan bővül a fényes és szupermatt  élzárók kínálata is.

Panácz Györg y a meg újult termék választékot felhasználva, a friss designtrendek re reagálva mutatott be lehetőségeket, inspirációkat termékfejlesztésre, a kínálat alkalmazására, Nagy Balázs  pedig a hamarosan debütáló új honlap lehetőségeit, funkcióit, szolgáltatásait prezentálta az  érdeklődőknek. A szakmai előadásokat és az ízletes ebédet követően a vendégek Wolf Gábor kisvállalati marketingspecialista előadását meghallgatva kaphattak praktikus, a hétköznapokban is egyszerűen használható tippeket eladásaik növelésére. Kőhalmi Zoltán humorista előadása és Dér Heni zenés programja zárta ezt a minden részt vevőnek valami izgalmasat és hasznosat tartogató, tartalmas napot.

HT


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-junius-12-13


Tetszett a cikk?