ÚJRA TELJES A XYLEXPO!

„Megalapozottan gondoljuk, hogy az idei Xylexpo egy komoly mérföldkő a vásár történetében: úgy tűnik sikeresen változtattunk és dolgoztunk, hogy a faipar innovatív és meghatározó technológiái közel teljes létszámban jelen lehessenek idén Milánóban. Büszkeséggel tölt el, hogy az összes olasz releváns beszállító, gyártócég kiállít nálunk." – kommentálta az örömteli helyzetet Lorenzo Primultini, a kiállítás elnöke.

MIRE SZÁMÍTHAT A LÁTOGATÓ AZ IDEI XYLEXPO-N?
Idén előreláthatólag több mint 500 kiállító lesz jelen a Xylexpo-n, több mint 30 000 m2-en, amivel egyértelműen felülmúlja a rendezvény a 2014-es adatait. A látogatók területén is optimisták idén a vásárszervezők, a 2014-es 44 ezres látogatói számot előreláthatólag a piaci visszajelzések alapján lényegesen meg fogja haladni az idei rendezvény látogatottsága.

A XYLEXPO MEGHATÁROZÓ (ÚJ) KIÁLLÍTÓI
Az SCM csoport is a Xylexpo-t választotta, idén több mint 2600 négyzetméter kiállítói területen lesz jelen a technológiai újdonságokat felvonultató nemzetközi biennálén, 2016. május 24. és 28. között Rhóban, a milánói vásár területén. Az SCM a teljes faipari szegmensre rendelkezik versenyképes megoldással, a kisüzemi minimax gépektől az ipar high-end finomságáig. A várva várt esemény 2016-ban 25. alkalommal kerül megrendezésre. „Nagy örömünkre szolgál az SCM Group részvétele.” – mondta Lorenzo Primultini, az Acimall, az Olasz Faipari Gépgyártók Szövetségének elnöke, a kiállítás szervezője. „Hálásak vagyunk, hogy ismét kiállítanak Milánóban az olasz és a nemzetközi iparral együtt gazdagítva, és teljessé téve a Xylexpo kiállítói palettáját, amely az egész világ fa- és bútoripari vállalkozásainak ötleteit, újdonságait mutatja be."
A BIESSE csoport is megerősítette, hogy idén a kiállítók között lesz, aminek következtében az olasz faiparigép-gyártás közel teljességében reprezentálja magát Milánóban. Ez egy várt és fontos megerősítés, mert a Xylexpo – köszönhetően az olyan, világszinten is legelsők között lévő cégek, mint a Biesse részvételének – ismét a páros évek legfontosabb eseményeként mutatkozhat be Olaszországban és Európában. A Biesse komolyan veszi a hazai megmérettetést, minden meghatározó újdonságát élőben „próbálgathatja" a szakközönség. Kiállításra kerül az Airforce lézeres élzárás-technológia legfrissebb verziója, a friss 5 tengelyes CNC-megoldások bsolid CAD-CAM támogatással és a hatékony táblafelosztókhoz fejlesztett raktárrendszer.


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-februar-71-72


Tetszett a cikk?