2016. ÁPRILIS 7. FAIPARI SZÖVETSÉGEK NAPJA

E nap az asztalos- és faipari szakmai szervezetek, szövetségek napja lesz. Délelőtt a kormányzat képviselőinek előadásait hallgathatják meg a jelenlévők, itt mutatkozik be a két szövetség (OAFSZ és MBFSZ), valamint az XMEDITOR által kezdeményezett országos pályaorientációs kampány, a „Facsemete program”, amit a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is támogat.
Az Országos Asztalos- és Faipari, valamint a Magyar Bútor- és Faipari Szövetsége napon tartja éves közgyűlését, majd a nap zárásaként az OAFSZ-standon a szövetség 25 éves jubileumát ünnepeljük a jelenlegi és a korábbi elnök, Árkossy Tibor és Molnár Péter vezetésével. A standon egy méretes hordó sör csapra verése után lehetőség lesz az emlékek kötetlen felelevenítésére is. Hogy a régi emlékek szépsége szemme látható legyen, a szervezők szeretnének egy különleges képkiállítást is a közönség elé tárni: az elmúlt negyed évszázad szövetségi eseményein készült felvételek segíthetnének bepillantani a múltba. 2016. április 8. Szakmai konferenciák napja.
A Ligno Novum mindig gazdag volt olyan kísérőprogramokban, amelyek akár önállóan is felkeltenék a szakma érdeklődését. 2016-ban például az Enterprise communications a faipari megmunkálás automatizálásáról tart előadást, és e napon rendezik meg az Épületasztaloskonferenciát is. Népszerű társkiállítások a Ligno Novum mellett A Ligno Novummal egy időben, egy belépőjegy áráért négy másik, a faiparhoz is közel álló tematikájú kiállítás is várja az érdeklődőket.


Tetszett a cikk?